Dyson Süpürge Şarj Sorunu Ve Servis Yanıtı

24 Ekim 2024 09:351.737

Merhaba,
Geçen yıl satın aldığım V12 süpürgem, aldığım günden beri %100 şarj etmeme rağmen başlangıçta 20 veya 33 dakika çalışmaya başlıyor. Defalarca arayıp görüntülü konuşma neticesinde öncelikle batarya gönderimi yapıldı. Sorun hala devam ettiğinden cihazı servise aldılar ama tüm o görüntülü konuşmalar neticesinde servis; kullanıcıya bağlı sorun demiş.
Aldığım ilk günden itibaren bu konu hakkında şikayetimi defalarca dile getirdim. Tüm telefon konuşmalarım kayıt altında olduğuna rağmen böyle bir ürün hatasını kullanıcıya nasıl bağlayabiliyorsunuz?
Diyelim ki kullanıcıdan kaynaklı, 1 yılı dolmadan bir ürün %100 şarjı olduğu halde neden 15 ya da 20 gibi seviyelerde başlıyor?
Dyson pişmanlıktır!

Sorun odaklı olup çözüme odaklanmadığınız için teşekkürler.

26 Ekim 2024 12:03 (Şikayetten 2 gün sonra)

Serap
27 Ekim 2024 17:58

Sureci tekrar başlattılar. Umarım aynı sonuca ulasmayiz!

13 Aralık 2025 17:43

Merhabalar bende aynı sorunu yaşadım çözüme ulaştınız mı

Dyson V12 Süpürge Performans Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

11 Aralık 2024 22:553.909

Henüz garantisi dolmamış Dyson V12 süpürgem var. Bütün şartları sağlamama rağmen ürün vadettiği performansı göstermiyor....

Dyson V12 Süpürge Performans Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
1 Destek

Dyson V12 Süpürgede Şarj Sorunu Servisten Sonra Da Devam Ediyor

15 Ağustos 2025 10:321.223

Dyson V12 süpürgeyi yaklaşık 10 gündür %100 şarj olmasına rağmen kısa süre çalışması ve şarj süresinin sürekli değişkenl...

2 Yorum

Dyson Çok Mağdur Etti. 1 Aydır Çözüme Ulaşamadık. Yazık!

14 Ekim 2023 18:105.221

"Teşekkür ederiz. Sıkıntımız çözüldü. Sadece gecikme yaşadık. Umarım tekrar yaşamayız."

Tümünü Gör
Dyson Boru Değişimi Ya Da Tamiri

Dyson BoruDeğişimi Ya Da Tamiri

Burcu
Dyson V12 Süpürge Borusu

Dyson V12 SüpürgeBorusu

Yasin
Dyson V11 Garantili Ürünün Kırık Parçasının Karşılanmaması!

Dyson V11Garantili Ürünün Kırık Parçasının Karşılanmaması!

Aysegul
Dysonv12 Boru Hasarı

Dysonv12 BoruHasarı

Ali
Dyson Müşteri Memnuniyetini Dikkate Almıyor!

Dyson MüşteriMemnuniyetini Dikkate Almıyor!

Ümran

Öne ÇıkanKonular