Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Cevabı

03 Aralık 2024 13:18

Dyson V8 süpürge kullanıyorum, yaklaşık 2 yıldır güçlü modda 20 dakika çalışan makinem artık 6 dakikada şarjı bitiyor. Garantinin bitmesine 2 ay var. Dyson müşteri hizmetlerini aradım, beni görüntülü aradılar ve şarjının hemen bittiğini gördüler. Bunun normal olduğunu ve ücret karşılığında adaptör gönderebileceklerini söylediler. Ben merak ediyorum, 20 dakika çalışan makine neden 6 dakikada duruyor? Neden garantiden yararlanamıyorum?

06 Aralık 2024 16:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

06 Aralık 2024 17:36

Yetkili kişi aradı ve aynı şeyi söyledi bu durum normal zaten garantiniz ocakta bitiyor dedi yani boşuna dünya para ödeyip aldığımız makinenin ömrü bu kadar ücretli bataryada gönderebiliriz dendi o zaman garantisi neden iki yıl dediğimde cevap yok bende yasal yola başvuracağım satarken bunları söylemiyorlar

Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
11 Aralık 2024 22:55
Dyson V12 Süpürge Performans Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
03 Ekim 2024 23:19
"İlgi alaka için teşekkür ederim"

Onur
03 Mayıs 2024 14:53
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 18:55
Güle Güle Dyson