Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Motorunun Yanması

15 Ağustos 2023 21:35

Dyson elektrik süpürgemizin motoru yandı. Dyson sadece %25 indirim verdi. Motoru yanmış ürün için. Dyson’a bu kadar para verip aldığınız hizmet kalitesi eksilerde oluyor.
Görüntülü olarak arayın, motorunuz mu yandı, siz iyi misiniz diye telaşlı bir tavır sergilediler. Görüntülü aramak isteyince de ilk başta aynı bilgileri vererek ulaştığım süpürgeme, adresiniz yanlış bu şekilde sizi arayamayız diyerekte başlarından atmışlardı. Çok yazık

15 Ağustos 2023 21:28

Dyson'dan DC29 kodlu elektrik süpürgemizin motoru yandı. Dyson markamızdan aldığınız 3 süpürgeden birisiydi. Bu markanın ücreti bu kadar yüksekken bu bedeli ödeyip alma sebebimiz garanti imkanıydı. Ürünü ana merkezde değerlendirdiklerinde "bu ürünün motoru yanmış biz ürünü imha edeceğiz, size de %25 indirim tanımlayacağız " şeklinde bir cevap aldık. Benim aldığım bir süpürge evimi süpürürken motoru yanacak hale geliyor ve ben sadece %25 indirim ile mi özür alıyorum? Bu marka adına çok şaşkınım. Şu an aldığımız süpürgelerden birini de çeyizime aldım. Çok pişmanım bu kadar para verip "motoru yandığında " sadece %25 indirim ile özür dilendiği için. Ürünün bir parçasını kırmadık, ürün zedelenmedi. Ürün biz süpürge yaparken motoru yandı. Korkuyla fişten çektiğimiz bir an yaşandı ve bunun karşılığı %25 indirim oldu. Dyson almamalısınız, aldırmamalısınız

16 Ağustos 2023 07:33 (Şikayetten 9 saat sonra)

23 Ağustos 2023 08:49

Merhaba, Bana hala kimse tarafından dönüş yapılmadı. Nasıl ilerletiyorsunuz süreçleri

Aynur
Aynur

Aynı şey benimde başıma geldi tek ben değilmişim demek ki bende açıklama alamadım mahalle arası bir tamirciye götürdüm motor değişimini yapabileceğini söyledi en azından sorunum çözüldü ama servis tarafından değil yazık yani gittiği yere kadar gitsin böyle bir kere daha Dyson almayı düşünmüyorum

Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru