Nebi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge İle Sürekli Sorunlar

Nebi
06 Aralık 2024 16:16

2023 yılı 22 Aralık tarihinde almış olduğum Dyson Gen5detect marka kablosuz süpürge aldım. Daha aradan 1 hafta geçmeden başlığın kapağı düştü. Neyse, binbir şikayetle yeni başlık yolladılar. Daha sonra birleşim kısmındaki contalar çıkıyor diye aradım, şikayetimi ilettim. Bir sorun olmadığını söylediler. Şikayette ısrarcı olunca görüntülü arayarak cihazı çalıştırmamı ve contada kaçak olup olmadığını kontrol ettiler. Kontrolden sonra contadan hava kaçağı var, gönderin bakalım dediler. Cihaz daha 8. ayında servise gitti. Conta değişti, geldi. Ben sizden 28 bin lira verip cihaz alıyorum ve cihaz daha 8. ayında bu sorunu açıyor. Neyse, cihaz geldi servisten. Şu an yine aynı sorun. Conta denilen kırmızı şey kendiliğinden dökülüyor ve yine aynı yerden emiş yapıyor cihaz. Contadan hava emiyor. Bu sefer ürünün iadesi ya da değişimini talep ediyorum. Kusurlu ürünü tekrar tekrar tamir yapıp göndermeniz durumunda Tüketici Mahkemesi yoluyla hakkımı arayacağım.

11 Aralık 2024 13:27 (Şikayetten 4 gün sonra)

11 Aralık 2024 13:28

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Simgenur
21 Haziran 2024 08:55

Kübra
20 Ağustos 2024 18:07
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge: Üç Ayda Parçalanan Kalite

Alper
07 Ekim 2024 16:53

Safiye
03 Şubat 16:47
Çetin sonuçtan hiç memnun değil

Çetin
29 Mayıs 2024 11:58