Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
23 Aralık 2024 23:51

İyi günler, 2021 Aralık ayında İzmir Hilltown alışveriş merkezinden aldığımız Dyson Detect V15 Absolute kablosuz süpürgemiz yaklaşık 15 gün önce birden çalışmaz oldu. Verilen 0850 532 1144 iletişim numarasını aradım, hatta otomasyonu gerçekten başarılı bulduğum bir video aramayla süpürgeyi gördüler. O an gerçekten çok ümitlendim. Garanti süresini geçtiği için, ücretli olan her türlü servis ücretini kabul ettim. Daha sonra kısa bir süre hatta bekletildim ve bana sorunun batarya ile ilgili olabileceğini söylediler. Tekrar batarya satın alıp, eğer sorun devam ederse onlara gönderim sağlayabileceğimi bildirdiler. Ben de onlara zaten halihazırda kendi sitelerinde zaten bunu denediğimi stoğa gelmediğini, 'Haber Ver' butonuna mail adresimi bıraktığım halde hiçbir dönüş olmadığını onlara da belirttim. Bu kadar güzel görünen otomasyon ve müşteri temsilcisi bana yapacakları bir şey olmadığını süreci takip etmemi söylediler (! ). Bana sadece bataryamın ürün kodunu vererek görüşmeyi sonlandırdılar. Ben yine o günden beri her gün bakıyorum. Yetmedi d*****@dyson.com.tr mail adresine mail atarak yardım istedim ki asla olumlu-olumsuz bir dönüş yapılmadı. Bu denli reklamı yapılan bir firmanın bu kadar başarısız bir tedarik ve servis hizmeti olmasına inanılmaz şaşırdım. Sanırım isteniyor ki sadece 3 yılda tamamen atalım. Süpürgeyi ve yenisini alalım. Süpürge alırken bunu göz önünde bulundurmak gerekiyormuş gerçekten. Bir daha ürün satın alacağımı hiç sanmıyorum. Aşağıya ilgili ürün kodlu bataryayı ve mailimden alıntıyı paylaşıyorum. Takdir sizin.

30 Aralık 2024 16:21 (Şikayetten 6 gün sonra)

30 Aralık 2024 16:25

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Gülçin

Teşekkürler Serap Hanım, reklamlarıyla öylesine güvenilir firma imajı veriyorlar ki, biz de şikayet vara bakma gereği duymadık. Ve eminim yeni alacaklarda bakmıyor. Ancak bu durumu yaşayınca gördüm ki sikayetvar.com da 31.843 şikayet var ve bunun 17.556 sı dikey süpürge ile ilgili. Bu şikayet adedi üzerinden hiçbir aksiyon almamış olmaları inanılır gibi değil. Yılbaşı sonrası gerekli mercilere gerekli başvurularımı yapacağım.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Şarj Sorunu Ve Destek Merkezi İletişim Problemi

Burak