Hamit sonucu yetersiz buldu

Dyson Robot Süpürge: İade Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

Hamit
29 Aralık 2024 20:34

İstanbul mağazasından tarihinde son model en üst versiyon robot süpürge satın aldım ve Ekim 2024 tarihinde kullanmaya başladım. Bir hafta sonra süpürge evin içerisinde her yere çarpıyor, şarj istasyonunu bulamıyor ve olduğu yerde dönüp duruyor diye servise gönderdik, bir hafta sonra servisten yazılım güncellemesi yapılmıştır diye geri gönderildi ama sıkıntılar hiç değişmedi, hala devam ediyor diye bir hafta sonra tekrar servise gönderdim ve... 12 Kasım 2024 tarihinde iade kararı çıktığını defalarca aramamdan sonra öğrenebildim.
Sonraki süreçte ise para iadesi yapılacağını defalarca aramamdan sonra zorla öğrendim ve o tarihten beri hala paramın iade edilmesini bekliyorum. İki aydır paramı kullanıyor ve iade etmiyorlar, ayrıca iki gün sonra 01 Ocak 2025 tarihinde iade etseler bile ben o parayla aynı fiyata aynı süpürgeyi satın alamam ve benim bu zararımı kim karşılayacak. Her gün müşteri temsilcisini arıyor ve yetkili birini istiyor ve paramın iadesini talep ediyorum ama nafile... Ne bir yetkili ne de ilgili işi bilen birisi ile görüşemiyorum ve hala paramı kullanıyorlar. Son çare yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Dyson Robot Süpürge kesinlikle alınmaz ve pişmanlıktır.

03 Ocak 12:17 (Şikayetten 4 gün sonra)

Arkın
19 Aralık 2024 11:22
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Robot Süpürge İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Para İadesi Sorunu

Serpil
07 Ekim 16:07
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
26 Şubat 19:44
Tuba sonuçtan çok memnun

Tuba
26 Ağustos 2024 19:09
dyson-yeni-robot-supurge-faciasi-1.pdf
Duha sonuçtan hiç memnun değil

Duha
24 Ekim 2024 15:27