Özlem
29 Mayıs 2023 17:47

Dyson v15'im'in garanti süresi 11.2023'te dolacak. 2 parçasının kullanıcı hatası olmadan kırılması sebebiyle müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşme sonrası sorun yaşadığım 2 parçanın (biri boru, diğeri mobilya altı adaptörü) tarafıma yenilerinin gönderileceği ancak borunun stokta olduğu, mobilya altı adaptörünün stokta olmadığından gönderiminin daha sonra yapılacağı bilgisini aldım. Boru siparişi 2 gün önce geldi.

Normalde v15 modelinin borusu parlak gridir ve üzerinde model adı yazar, bana gelen mat kırmızı ve üzerinde model yazmayan bir boru (bu arada araştırdım mat kırmızı boru sadece v8'de mevcut) müşteri temsilcisi ile tekrar görüştüğümde v15'e ait borunun stokta olmadığı ve ne zaman geleceğinin belli olmaması sebebiyle mağduriyet olmaması için size farklı bir boru gönderildi, boruyu iade edip stoklara girmesini bekleyebilirsiniz bilgisi aldım.

Daha öncesinde böyle bir bilgilendirme yapılmadı bana, ayrıca itiraz etmesem de yine bir bilgilendirme yapılmayacaktı ve benim için en önemlisi boru üzerinde model adı yazmaması; bunun açıklaması ise şu şekilde yapılıyor: sadece sıfır kutudan çıkan parçalarda model adı yazıyormuş, bana v15'e ait boru gönderildiğinde yine üzerinde model adı yazmayacakmış.

Dyson sen nasıl bir firmaymışsın ya? Bu ürünün güncel fiyatı 17.000 TL ve 2 yıl garanti verdiğiniz bir ürüne fason üretim kalitesiz yedek parçalar temin ediyorsunuz, orijinal parça olsaydı üzerinde model adı yazardı zaten. Ayrıca onu bile temin edemeyip v15 kullanıcısına saçma v8 borusu gönderip bilgilendirme yapmıyorsunuz. Mağduriyetimin derhal giderilmesini talep ediyorum. Sorun yaşadığım parçaların kırılması kullanıcı hatası değil.

Bu nedenle yedek parçaların üzerinde v15 yazmıyor oluşu benim problemim değil. Orijinal yazılı ve orijinal renkteki yedek parça gönderimi yapamayacaksanız süpürgenin tamamını değişime alıp sıfır kutu ürün yollarsınız. O kadar para verip övdüğümüz firmaya bakın, satış sonrası destek asla yok, ürününüzün arkasında durmuyorsunuz. Bir daha Dyson mu? Asla! Her yerde de mağduriyetimi duyuracağıma emin olabilirsiniz.

29 Mayıs 2023 18:00 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
24 Temmuz 2023 11:45

Ahmet
13 Ocak 2024 11:17
Dyson, Teknik Destek Ve Parça Tedariği Konusunda Müşteriyi Yanıltması

Tuba
07 Mart 2025 01:57
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
18 Eylül 2023 18:47
Dyson YENİ/KAPALI Kutudan Çıkan KUSURLU/ONARILMIŞ Ürün
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
05 Ekim 2023 15:38