Ertürk sonuçtan çok memnun

Dyson LCD Ekran 10sn De Duruyor

11 Ağustos 2024 12:35
Ertürk'nin Teşekkür Mesajı
“1 hafta gibi kısa sürede sorunun çözülmesi başarılıydı. Ürünle ilgili mağdur olan çok sayıda kişinin olması beni kaygilandirmisti. Dyson’a yakışır şekilde problemin giderilmesi mutluluk verici. Teşekkürler”

Dyson formaldehitli hava temizleyicisinin filtre bakımını yaptım. Geri sayım sayacı 10 saniyede bir duruyor. Aç kapat yaptığımda tekrar 10 saniye sonra duruyor. Benzer şikayetlerin sıkça yaşandığını görmek ve çözüm bulunmaması şirketiniz için kara bir lekedir Dyson yetkilileri...

16 Ağustos 2024 12:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

19 Ağustos 2024 12:23

Çisil
Çisil

Merhaba sorun çözüldü mü? Bende aynı durumdayım

Ertürk

Selamlar Çisil Hanım. Evden kargoyla alıp tamir ettiler. Bugün 19 pazartesi geldi. Pompa ve filtre değişmiş. Sorun çözüldü

Dyson Hava Temizleyicisinin Filtre Sorunu Güvenimi Sarstı

Uğur
24 Ekim 2024 23:54
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Garanti Sonrası Parça Arızası Ve Eşitsiz Hizmet

Onur