Özgün sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 22:32

Dyson v10 absolute + cihazımı 11.06.2023 tarihinde Dyson mağazasından satın aldım kasım ayı içerisinde cihaz arıza yaptığı için servise gönderdim. Bana yeni cihaz gönderileceği bilgisi iletildi. Gönderilen cihaz v10 absolute ve Plus değil başlık farkı var tüm parçaları geri göndermediğim için bu gönderilmiş tamam dedim kabul ettim. Kullanılmış cihaz da gönderemezsiniz? Süpürge başlıklarının sıfır ambalajda olması önemli değil önemli olan motor ana gövdesi ve bana kullanılmış ürün gönderilmiş. İçi tozlu dış mika haznesinde çizikler mevcut. Nasıl oluyor da bu şekilde bir ürünü müşterinize sıfır diye gönderebiliyorsunuz?

10 Aralık 2023 07:43

Arayan müşteri hizmetleri asla cihazın kusurlu olabilme ihtimalini düşünmeden benim anlama sorunum varmış gibi konuştu 2. El cihaz olmasa da geri dönüşümden gelen bir cihaz bu lastik kısmından silince çıkmıyor lekeler. Siklon kısmındaki leke için boya dalgalanması dediler kabul etmiyorum cihazı dedikçe gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz diyorlar. Memnuniyet sıfır müşteri hizmetleri üstten ve farklı konuşuyor yeni gelen süpürge hala kutusunda elimdeki evraklar ile hukuki yollara başvuracağım.

11 Aralık 2023 14:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

12 Aralık 2023 22:27
Dyson Kullanılmış Ürün Gönderdi

Arayan çözüm merkezi yetkilinizin konuşma tarzı anlattıklarını anlayamıyor muşum algılayamıyormuşum gibi konuşması ürününüzü sadece attığım fotoğraflardan görüp üstten konuşması hoş olmadı bir memnuniyetsizliğim var ve bunu çok açık bir şekilde dile getirmeme rağmen yapılacak farklı bir işlem sürecimiz yok dedi. Ürünüm kapalı kutuda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum gözünüzle görmediğiniz bir ürün için bu kadar emin keskin ve yüksekten konuşulmamalıydı Dyson a yakışmadı müşteri memnuniyeti ise her türlü sürece açık olmanız gerekirdi kestirip atmanız değil diye düşünüyorum

Esra
02 Aralık 2023 10:25
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Nuran

Dyson V10 Absolute Başlığı Bozuldu Ve Orijinal Başlığını Aylar Geçti

Rukiye
28 Mart 2024 02:04
Dyson V10 Absolute Başlığı Bozuldu Ve Orijinal Başlığını Aylar Geçti
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
05 Temmuz 2023 11:26