Turkan sonuçtan memnun değil

Dyson Hava Temizleyici: Ekşi Koku Ve Yetersiz Performans Sorunu

Dyson Hava Temizleyici: Ekşi Koku Ve Yetersiz Performans Sorunu
29 Ağustos 2024 10:45

Dyson hava temizleyici ve nemlendirici yaklaşık 2 ay önce kendim için aldım fakat aldığımdan bu tarafa tuhaf bir şekilde ekşi bir koku geliyor. Dahası havayı saatlerce temizleyemiyor sabahları evi havalandırıyorum yeşile dönüyor gece Middle olan hava sabaha kadar çalışmasına rağmen bir türlü temizleme yapmıyor. 30.000 TL verdiğin üründen de biraz bir şeyler beklersin. Dyson servisi arıyorum saçma sapan sorular dakikalarca bekletme. Kesinlikle ürünü kullan mayın. Çok gereksiz ve pişman lik. Ben ürünü iade etmek istiyorum.

29 Ağustos 2024 13:32 (Şikayetten 2 saat sonra)

29 Ağustos 2024 21:30

Dyson markasına bir kez daha teşekkür ederim anında dönüş yapıldı cihaz servise gidecek bilemiyorum bundan sonraki süreçte neler yaşanacağı. Lakin süpürge ve düzleştirici konusunda açık ara bir numara Dyson. Aynı şeyi hava nemlendirici için konuşamayacağım. Alırken kesinlikle düşünülmesi gerekir. Gelişmeleri buraya yazacağım. Teşekkür ederim Şikayetvar sayfası sayenizde sesimiz oluyorsunuz.🙏

İrem
İrem

Merhaba aynı sorunu bizde yaşıyoruz acaba sonuca ulaştınız mı?

Damla
03 Temmuz 2023 16:59