Meltem sonuçtan çok memnun

Dyson Hava Temizleyici: Beklentileri Karşılamayan Performans Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Meltem
09 Aralık 2024 18:23

07.08.2024 tarihinde yıllardır çok isteyip çok beklediğim Dyson hava temizleyici aldım. Aldıktan iki ay sonra filtre temizleme uyarısı verdi. Filtreyi temizleme işlemine alıp geri sayım sürecini düşürmüyor. Cihazı kapatıp açıp tekrar aynı işlemi yaptığımda tekrar aynı hatayı veriyor. Aynı şikayetleri buradan duyuyor olmam, müşteri hizmetlerinden kendi sistemlerinden kaynaklı yetersizlikten dolayı yardım almamamdan markaya olan güvenim yok oldu. Cihaz en çok ihtiyacım olan zamanda işimi görmüyor. İleri derecede alerjik sorunlar yaşıyorum ve kaloriferlerin yanmaya başlamasıyla birlikte hava kuruluğundan dolayı sağlık sorunları yaşıyorum. Keşke bu kadar para verip bu kadar mağdur olacağıma daha düşük fiyatlı muadillerini alıp muhatap bulabileceğim birilerine daha kolay ulaşabilseydim. Dyson reklamlarına yaptığı yatırımların onda birini teknik hizmetine, servisine, müşteri hizmetlerine yapsaydı keşke. Dyson aldığıma pişman olacağımı hiç düşünmezdim ama maalesef çok pişmanım.

13 Aralık 2024 13:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

13 Aralık 2024 13:16

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Gülçin
Gülçin

Merhaba Deniz Hanım, Bu platform da 35000 den fazla şikayet var Dyson hakkında. Öyle bir imaj sergiliyorlar ki, marka bilinirliği o kadar fazla ki, kimse şikayet var platformuna bakma ihtiyacı hissetmiyor, ancak problem yaşayınca insanlar farkına varıyor. Talihsiz bir satın alma olmuş. Hakkınızı arayın sonuna kadar lütfen. Ben de V11 Absolute süpürgede şu anda aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Parça yok. Kendilerine yıl sonuna kadar süre tanıdım, yoksa Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı belirttim. Şu ana kadar geri dönüş olmadı. Yarın itibariyle gerekli aksiyonları alacağım. Parça bulundurmamaları, çok kısa zamanda ürünlerin arıza vermesi ve doğru düzgün bir teknik servislerinin olmaması kesinlikle kabul edilebilir değil. Ticaret Bakanlığına göre en az 10 yıl firmaların yedek parça bulundurma zorunluluğu var, ancak bunların hiç yedek parçaları yok. İnsanlar beklemekten artık bıkarak başka marka ürün alıyorlar. Umarım siz de hakkınızı ararsınız.

Deniz
Deniz

Aynı sıkıntı ürünü aldıktan 1 hafta sonra oldu. Para iadesi yapmıyorlar; mecbur servise gönderdim. Hayal kırıklığı.

Dyson Hava Temizleyici Uyarı Hatası

Elif
10 Mayıs 2024 09:55
Dyson Hava Temizleyici Uyarı Hatası

Cagatay
08 Ağustos 2024 12:40
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
18 Ocak 2024 09:37