Dyson Hava Temizleyici Uyarı Hatası

Dyson Hava Temizleyici Uyarı Hatası
Elif
10 Mayıs 2024 09:55

02.05.2024 tarihinde aldığım ve yalnızca 7 gün kullanabildiğim Dyson marka hava temizleyici cihaz sürekli uyarı ışığı veriyor ve hiç çalışmıyor. Müşteri hizmetleri, değişim yapılamayacağını belirterek beni servise yönlendiriyor. Henüz 10 gün bile kullanmadığım ürün için 20 iş günü servis süresi verilmesi kabul edilemez. Dyson'ın kendi mağazasından alışveriş yapılmasını öneren reklamları yapmak güzel; ancak, bu kadar sorunlu ürünler satıp tüketicileri mağdur ettiğinde destek vermemeleri büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor. Yasal olarak, memnun kalmadığım ürünü 14 gün içinde iade etme hakkım olmasına rağmen, sorunlu bir üründe bu hakkımı kullanamıyorum. Daha önce severek ve birçok ürününü kullanmış olduğum bu marka, yaşanan bu durumla beraber büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

15 Mayıs 2024 12:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

Çiğdem
21 Aralık 2023 14:47
dyson-hotcool-hava-temizleyici-kotu-koku-sorunu-2.jpg

Dyson Hava Temizleyici İçin Yetersiz Servis Ve Tamir Desteği Mağduriyeti

Eray
17 Eylül 2025 21:23
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
27 Mayıs 2024 15:50
İade Sürecinde Dyson Pişmanlıktır
Melihcan sonuçtan hiç memnun değil

Melihcan
17 Eylül 2023 23:46