Cihat sonuçtan çok memnun

17 Mayıs 2024 14:20
Cihat'ın Teşekkür Mesajı
“Çok kısa sürede geri dönüş sağlayıp talebimi yerine getirdiler. İlk süreç sıkıntılı olsa da sonradan telafi ettiler. Görüşmede cihazımı servise bırakmamı istediler. Ertesi gün servise teslim ettim ve sonra birer gün arayla değişim onaylandı kargoya verildi ve yeni ürün teslim edildi. Bu kadar çabuk beklemiyordum. Daha fazla mağdur etmeden hızlıca reaksiyon almaları beni etkiledi ve memnun etti. Firmaya teşekkür ederim.”

Dyson da garantili ürünün parça temini yapılamıyor. V15 model şarjlı süpürgemin 2 parçası sorunlu. Cihazın 1 parçası 01.05.2023 diğer parçası da 22.04.2024 tarihinden beri stoklara girmesi bekleniyor ve ben makinemi kullanamıyorum. Görüşmelerde verilen tek cevap stoklara girince otomatik yollanacak oluyor. Neredeyse 1 buçuk yildir parçanın stoklara girmesini bekliyorum. Çok eski olmayan bir modelin parçasını temin edemiyorlar cihaz kullanılmaz halde bekliyor. Eğer parça tedariği yapılamıyorsa cihazı değiştirmelerini talep ediyorum. Bu ilgisizlikten dolayı markaya güvenim hiç kalmadı.

22 Mayıs 2024 12:36 (Şikayetten 4 gün sonra)

02 Haziran 2024 17:42

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
05 Ekim 2023 15:38

Doruk
25 Nisan 2024 11:43

Uğur
15 Şubat 2024 22:07
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
28 Mayıs 2024 23:23