Dyson G5 Detect İade Talep Ediyorum!

25 Mart 2024 14:37395
24 Mart 2024 13:16

Şikayetim gönderilen ana dövücü başlık ile geri geldi ve tekrar yuvarlağı çıktı hizmet sıfır Dyson

24 Mart 2024 13:22

Makinemi 05.11.2023 tarihinde aldım ilk on 10 günde yuvarlağı çıktı ana dövücü başlığım aradım hemen değiştireceğiz dediler 1.5 ay geçti aradım süreç değişti tanır olacak dediler 10 gün lük makine tamiri mi dedim evet dediler ne gelen var ne giden şikayet. Com a şikayet ettim hemen 2 gün içinde 3 ay sonra ana dövücü başlığı getirdiler bu süre içinde küçük başlığı kullanayım dedim onun da plastiği ve kırmızı şeridi çıktı boru 2 günde çizildi makinenin üst kırmızı pilesi yırtıldı resmini çekeceğim ve makinem diğer komşulardan da duyuyorum onlar böyle bir sorun yaşamamaktadır bana defolu ürün verildi bu yılla da çözülmezse duson a tazminat davası açacağım bu süreç te ne hizmetiniz var be telefon ile bildirmeniz ilginiz makinem değişecek

24 Mart 2024 13:26

Dyson makinenin başlığına bakın 2ayda yapılan malzeme kalitesizliği

28 Mart 2024 13:57 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Mart 2024 13:58

İnşallah

Kısa Sürede Düşen Fiyat Nedeniyle Mağduriyet Ve İade Talebi

20 Kasım 2025 00:091.605

16 Ağustos 2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden çeyizim için Dyson Gen5detect absolute (Mor/Gri) süpürge satın aldım. Si...

Tümünü Gör
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor

Dyson V16 IslakSilme Başlığı Su Akıtıyor

Anıl
Dyson V16 Ürün Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Dyson V16 Ürün VeMüşteri Memnuniyetsizliği

Caner
Dyson V15 Süpürge Sıkıntısı!

Dyson V15 SüpürgeSıkıntısı!

Murat