Dyson Emeklilik Programı Yalanı

Orkan
26 Nisan 2024 12:36

2020 yılından beri Dyson V8 Motorhead cihazı kullanıyorum. Bu süre içerisinde 2 kere teknik servise gitti. Birinde bataryası değiştirildi. İkincisinde çekişinde bir problem vardı. Şu anda cihazımızın başlığı çalışmıyor. Teknik servisi aradığımda cihazımı direkt "Emekliye alma" programına sokabileceklerini aktardılar ve %25 indirimle yeni bir cihaz alabileceğimi dile getirdiler, bir sonraki görüşmemde bu sürece girmek istediğimle ilgili talep oluşturdum ve hemen ağız değiştirerek cihazımı teknik servise bile almadan aslında parçasında problem olduğunu sadece parça değişimi alarak yardımcı olabileceklerini dile getirdiler. Tekrar ediyorum. Cihazda teknik bir sorun olup olmadığını sadece "görüntülü görüşme yaparak" hiçbir şekilde cihazı teknik servise sokmadan karar verdiler. Cihazda herhangi bir hata var mı yok mu anlamadan parça almam gerektiğini sonrasında cihazı teknik servisin inceleceğini aktardılar. Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Eğer böyle bir değişim programı varsa neden bana yanlış bilgilendirilmede bulunuyor. Öncesinde direkt cihaz değiştirilecekmiş gibi aktarılıyor, ya da cihazım teknik servise alınmadan ben neden parça almak zorunda bırakılıyorum.

01 Mayıs 2024 16:54 (Şikayetten 5 gün sonra)

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
16 Eylül 2024 19:40
Dyson V15 Başlık Kırıldı Ve Değiştirmiyorlar
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Cihazlarda Sürekli Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Tuğba
30 Mayıs 14:30

Emre
06 Nisan 12:38
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Doğukan
06 Ocak 18:05
Sürekli Arızalı Dyson Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
15 Ekim 2024 23:18