Dyson Düzleştiricim Şarj Tutmuyor

Sinem
28 Mart 2024 00:53

Düzleştiricim şarj tutmuyor, kullanamıyorum. Defalarca arama ve WhatsApp destek yoluyla ulaşmaya çalıştım ancak hiçbirinde geri dönüş olmadı. Destek hattını arıyorum, fakat tüm temsilcilerin diğer müşterilerle meşgul olduğunu ve dilerseniz beni geri arayabileceklerini söylüyorlar, sonra da görüşmeyi sonlandırıyorlar. Bir daha geri dönüş yapılmıyor. Evimde kullandığım bütün elektronikler Dyson marka; bu durumu asla yakıştıramıyorum.

02 Nisan 2024 18:13 (Şikayetten 5 gün sonra)

Lale

Sinem Hanım merhaba, çağrı merkezine ulaşsanız da şikayetiniz çözüm bulmayacak çünkü sizin gibi ben ve gördüğüm kadarıyla epey kişi aynı sorunu ve çözümsüzlüğü yaşadı. Garanti süresi dolunca hemen bozuldu ve ne parça temin ediyorlar ne de yenisi ile değiştiriyorlar. Naçizane önerim garanti süreniz dolmadan servise gönderin yoksa bizimle aynı süreci yaşarsınız.

Sinem

Lale hanım aynen dediğiniz gibi çözümsüz havada kaldı. Aldığım ürünün kaydı bile yapılmamış önce onun yapılması lazımmış arayacaklar dendi aranmadım geri dönüş alana kadar garanti sürem doldu. Ücretli tamirat için kayıt açılmasını istedim haftalar geçti ay olacak hala geri dönüş yok. Evimde bulunan elektroniklerin hepsi Dyson şu an hepsinden soğudum kullanmak istemiyorum

Gamze
11 Kasım 2024 14:27
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Elektronik Düzleştirici Cihazında Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Buse
03 Ocak 2024 00:02
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
17 Ocak 2024 23:31