Dyson Düzleştirici Kendiliğinden Uçak Moduna Almaya Başladı

Lejla
09 Temmuz 2024 14:54

17.12.2021'de aldığım Dyson corrale™ saç düzleştirici - yeni özel seri, 2 sene sonra uçak moduna kendiliğinden almaya başladı ve garanti kapsamında 05.07.2023'te servise gitti. Geri geldi ve tam bir sene sonra aynı şekilde kendiliğinden uçak moduna almaya başladı.

Tekrar gönderdik bu hafta 08.07.2024 ve aldığımız sonuç: garanti kapsamında olmadığı için batarya ömrü bitmiş ve yenisini %40 indirimle alabileceğimiz bilgisi verildi. 3 senelik olan ürünün nasıl ömrü bitebilir? Dyson'dan bahsediyoruz ve stokta olmayan ürünü sadece %40 indirimli müşteriye nasıl sunabilirsiniz? Müşteriye bu kadar kurumsal bir şirket nasıl bu şekilde davranabilir? Biz Dyson'ı uzun süre kullanırız diye alıyoruz ve 3 sene sonra bu şekilde ürünümüz çöp oldu.

Yenisini stokta olmayan 10 bin liraya bize seçenek sunuluyor. Dyson'ın bu şekilde müşteri muamelesi yapması ve bizim daha 3 senelik cihazımızın çöp olduğunu söylemesi kabul edilemez. Dyson’a Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

12 Temmuz 2024 12:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ebru
20 Ağustos 2024 11:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
20 Eylül 2024 15:16
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
24 Eylül 2023 20:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
22 Ocak 2024 23:04