Meryem sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 14:33

Merhaba Dyson süpürgemi 1 ay önce aldım. Aldığım gün süpürgemde bir çekim problemi olduğunu fark ettim. Yakin çevremin ve benim daha önce kullandığı bir süpürge olduğu için anladım bir sorun olduğunu. Süpürgem halıyı tutmuyordu aldığımın ertesi günü servisi çağırdım alıp götürdüler 1 hafta sonra filtre tıkanıklığı tespit edildiğini söyleyip sorun olmadığını ileterek geri gönderdiler. Ancak sorun hala devam etmektedir.
İlk günden bugüne kadar süpürgenin boru kısmi (uzayıp kısalabilen kısmi) 'nda hava kaçırma olayı vardı. Dolu bir poşeti tutabilecek kadar bir hava kaçırma durumu vardır. Bunu videoyla da gönderiyorum size. Ve bu durumun çekim gücünü düşürdüğünü düşünüyorum. Ayrıca borusu da çıkmakta... Yeni aldırdığım iki arkadaşımın süpürgelerin dede böyle bir durum mevcut değil 4 sene önce alan kardeşimin süpürgesinde de böyle bir durum mevcut değil! Yani ne hava kaçırma ne de borunun çıkması gibi bir durum mevcut değildir! Bu yalnızca benim süpürgemde varsa demek ki benim süpürgemde bir sorun var üretim hatası var demektir! Bundan önceki süpürgem bile daha iyi çekiyordu
Simdi yarin yine servis almaya gelecek süpürgeyi ama artık ben büyük hayal kırıklığına uğradığım için kullanmak istemiyorum ve paramın iadesini istiyorum eğer bu konuda yardımcı olunmaz ise bu sefer hakkımı Tüketici Mahkemesinde arayacağımı da belirtmek isterim. Bilginize.

29 Kasım 2023 13:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

29 Kasım 2023 13:44
Dyson Cinetic Big Ball Absolute2

11/10/2023 tarihide ürünü aldım geçim gücünde sorun olduğunu anlamadım ve 16/10/2023 tarihinde servise gönderdim

01 Aralık 2023 13:45

Hala iletişime geçilmesini bekliyorum

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil

Hasan sonuçtan memnun

Hasan
10 Kasım 2024 14:23
Dyson Süpürge Müşteri Hizmetleri Sorunu
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
14 Şubat 2024 12:13