Damla sonuçtan çok memnun

Dyson Batarya Temini Sorunu

Damla
15 Temmuz 2024 10:02
Damla'nın Teşekkür Mesajı
“Buraya yazdıktan sonra hemen mail geldi ürünü alabildim ve geri dönüş sağlandı teşekkür ediyorum 🙏🏻”

Dyson V10 Şarjlı Süpürgem var. 2021 yılında aldım. 1 yıl kullandıktan sonra başka bir yere taşınınca süpürgemi kutusuna koyup kaldırdım ve 2 yıl boyunca kullanmadığım için bataryasının kendiliğinden bittiğini söylediler. Peki batarya nasıl alabilirim diye sorduğumda, stoklarımızda yok, stoklara gelince mail gelir dediler. 1 ay olacak, sadece bir kere mail geldi ve o da gece 4'te. Ben maili sabah 08:30'da gördüm. Girdiğimde sepete atana kadar bitti yazdı. Yani kısaca, bu nasıl iş? Yedek parça temin eden bir sistemleri yok. Acil ihtiyacım var ve bununla ilgili hiçbir çözümleri yok.

19 Temmuz 2024 14:39 (Şikayetten 4 gün sonra)

Damla

Gülsevin
25 Eylül 2024 09:47

Elif
15 Mayıs 2024 20:51
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
27 Ekim 2023 15:01