Dyson Airwrap Saçlarımı Koparttı

Duygu
17 Kasım 2023 03:31

Dyson Airwrap saçlarımı resmen yaktı. Saçlarım koparak dökülüyor. Bu ürünü saça zarar vermiyor diye satıyorlar bir de. Dyson yakmaz diyerek düzleştiricimi kullanmıyordum 3 aydır. Ama düzleştiricimin daha az zarar verdiğini fark ettim. Üstelik Airwrap ile düzleştirerek evden çıktığım saçım 5 dakika içinde kabarıp dalgalanıyor.
17 bin tl para ödeyerek aldığım halde içinden seyahat çantası çıkmaması da cabası. Koca kutusuyla mı taşıyacağız ürünü bir yere giderken? Renge göre vermeleri çok saçma. Ben alırken mavi rengi kalmamıştı. Gri olunca neden verilmez seyahat çantası?
Bu kadar pahalı satılan bir üründen insan daha fazla şey bekliyor. Tamamen Instagram fenomenleri sayesinde şişirilmiş balon

20 Kasım 2023 10:59 (Şikayetten 3 gün sonra)

23 Kasım 2023 11:31

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
28 Temmuz 2023 22:00

Dyson Airwrap Saçımı Şekillendirmiyor Ve İade Hakkım Yok

Merve
24 Mayıs 2025 22:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Kullanımında Hayal Kırıklığı Ve Pişmanlık

Merve
04 Şubat 2025 16:07
Dyson Airwrap Kullanımında Hayal Kırıklığı Ve Pişmanlık
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
28 Şubat 2024 17:13
Revna sonuçtan hiç memnun değil

Revna
13 Mart 2024 20:31