Dyson 3 Gün Önce Alınan Ürünün İadesini Yapmıyor

Sinem
29 Mayıs 2024 17:26

Dyson mağazasından 23 Mayıs yani 3-4 gün önce Airwrap aldım ve denemeden eve geldim. Bir-iki parçayı deneyimledim ancak çok memnun kalmadım. Durumu hemen Dyson asistanına bildirdim. Mağazadan alınan ürün açıldıysa iadenin mümkün olmadığını, internet üzerinden alınan ürünlerde ise koşulsuz 14 gün içinde iade hakkının bulunduğunu öğrendim ki bu durum bana çok saçma geldi. Ben ürünü deneyerek almadım ki; kapalı kutuydu sonuçta. İade hakkımın olması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda yardım istiyorum. İade yapmak ya da airstrait ile değişim yapmak istiyorum. 20 bin tl yazık günah. Saçımı tutmuyor ayrıca aldığım mağazadaki beyefendi keşke almadan deneseydiniz dedi yani denemediğim kanıtlı.

04 Haziran 2024 13:17 (Şikayetten 5 gün sonra)

06 Haziran 2024 09:27

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Ümran sonuçtan memnun

Ümran
27 Nisan 2024 19:34
"Teşekkür ederim"

Selin
23 Temmuz 2024 22:16
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
23 Haziran 2024 00:38