Evin sonuçtan çok memnun

Bir Aydır Beklediğim Dyson Yedek Parçam Gelmedi

04 Ekim 2023 20:21
Evin'in Teşekkür Mesajı
“Biraz geç gönderdiler. Sorunum çözüldüğü için mutlu oldum. Umarım makinemle ilgili bir sorun daha yaşamam çözüm süreci çok sıkıntılı ve stresliydi. Bir daha bu markanın ürünlerinden alır mıyım tabii ki hayır o kadar para verip bir sorun olduğunda çözümlemek yerine uğraştırıyorlar bu marka alınmaz. Yinede sorunum çözüldüğü için mutluyum. Şikayet com a da ayrıca teşekkürler. Şikayetimi yayınlayıp sürecin hızlanmasına katkı sundukları için🙏”

09/09/2023 tarihinde Dyson v15 süpürgenin koltuk altını temizlemek için kullanılan aparat kırıldı. Hemen Dyson müşteri hizmetlerinden servis bölümüne durumu anlattım beni görüntülü arayıp kırılan parçayı tespit ettiler ve bana yeni parça göndereceklerini 2 ila 5 gün içerisinde elimde olacağını ve yedek parçanın ellerinde olduğunu söylediler. Ekim ayının 4'ü ve halen yedek parça elime ulaşmadı. İki defa aradım ellerinde olduğunu en kısa zaman gönderileceği söylenmesine rağmen beni daha sonra Dyson'dan arayıp yedek parçanın ellerinde olmadığını ne zaman geleceği konusunda bilgi veremediklerini söylediler. Ben de tekrar servis bölümünü arayıp yedek parçanın olup olmadığını sordum ve parçanın ellerinde bulunduğunu söylediler. Resmen dalga geçiyorlar. Dyson'ı kurumsal bir firma olarak bilirdim ama görünen o ki kimsenin birbirinden haberi yok. Sorunum en kısa zamanda çözülmezse yetkili yerlere şikayetimi bildireceğim. Sonuç itibari ile garanti kapsamındaki ürünü bana temin etmek zorundasınız.

09 Ekim 2023 15:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Evin D. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

02 Kasım 2023 13:37

Elif
05 Ağustos 2024 11:28
Dyson V15 Süpürge Garanti Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
05 Ekim 2023 15:38
Yiğitcan sonuçtan hiç memnun değil

Yiğitcan
01 Ağustos 2024 19:18

Ömür
08 Şubat 2024 20:24
Dyson Çözüm De Kendi Söylediklerini Bir Anda Unuttular. Şikayetçiyim.
Dyson Çözüm De Kendi Söylediklerini Bir Anda Unuttular. Şikayetçiyim.

Samet
08 Mayıs 2024 01:05