Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ds Automobiles DS7 Pişmanlık Ve Servis Yetersizliği

10 Mayıs 2024 12:58

DS7 aracımın arıza ışığı yandı. Koluman Kartal servisine götürdüm, önce 'yaptık' dediler fakat yine aynı arıza devam etti. Tekrar götürdüm, 'yazılım' dediler. 'Yaptırdık' dediler ama yine aynı arıza ile karşılaştık. Sonra AdBlue tankının değişmesi gerektiğini söylediler. 35.000 TL ödeyerek tank değişimini yaptırdım. Ancak araç 2.000 km sonra tekrar aynı arızayı verdi. Tekrar servise gittim, 'yazılım' dediler.

Arabayı alacağım zaman tekrar test yaptılar ve bu sefer AdBlue temizleme sisteminde arıza olduğunu belirttiler. 'Ekranda siz göremezsiniz, biz görüyoruz' dediler. Yani araç sürekli serviste kalmak zorunda ve bu durumdan mağdur oluyorsunuz.

Bu arada, tank değişimi için kapora almadan işlem yapmıyorlar. Sanki ödeme yapmayacakmışız gibi bir tutum sergiliyorlar.

Sonuçta araç sizde, nasıl ödeme yapmayalım? Ben şahsen Koluman Kartal servisinin yeterliliği konusunda şüphelerim var. Bu arada işlemlerin tamamlanması bir ay gibi uzun bir süre aldı.

Servis Sonrası Aracımda Büyük Hasar Ve Fahiş Fatura Şoku!

16 Ekim 10:28
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles Sıfır Aldığım DS7 Aracımın Döşemeleri Sökülmüş Ufu İle Yapıştırılmış

16 Mayıs 2024 14:44
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Katalizör Arızası

İlkay