Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Feyzullah
29 Aralık 2024 22:24

16 Kasım tarihinde satın aldığım adlı ürün, Dreame L20 Ultra siyah Çöp İstasyonlu Akıllı Robot Süpürge 10 gün sonra arızalanmıştır. 26 Kasım’da ürünü garanti kapsamında servise gönderdim. Ancak, ekte fotoğrafı olan arızayı kullanıcı hatası olarak garanti kapsamı dışında bıraktılar.
İtiraz ettikten sonra tamir edileceği yönünde dönüş yaptılar ona da itiraz edince en son yenisi ile değişmeyi kabul ettiler. Sonrasında bir ay süren itiraz ve inceleme sonrasında cihazın yenisiyle değişimini kabul ettiler. 21 Aralık tarihinde tarafıma gönderilen süpürge, satın almış olduğum ürünle aynı değildir.

Benim satın aldığım süpürge siyah renkteydi, fakat bana gönderilen süpürge beyaz renkte. Bu durum hem ürün değişiminde hem de müşteri memnuniyeti açısından beni hayal kırıklığına uğratmıştır.

Ayrıca, ürünün yeniden kargolanması ve bu süreçlerle tekrar uğraşmak istemediğimi belirtmek isterim. Bu nedenle, sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi ve bana satın aldığım siyah süpürgenin teslim edilmesi için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Çağrı merkezine talebimi iletmiş olmama rağmen bir haftadır herhangi bir dönüşte tarafıma yapılmadı.
Konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını ve en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

IST01-OU-0373156 servis takip kodu

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Serviste Bekleyen Robot Süpürge İçin Net Çözüm Ve Hızlı Geri Dönüş Bekliyorum

Kübra
17 Ekim 2025 11:06

Satın Aldığım Robot Süpürge Arızalı Çıktı, İade Ve Onarım Sürecinde Mağdur Edildim

Gülden
07 Ağustos 2025 13:56
satin-aldigim-robot-supurge-arizali-cikti-iade-ve-onarim-surecinde-magdur-edildim-3.jpg
satin-aldigim-robot-supurge-arizali-cikti-iade-ve-onarim-surecinde-magdur-edildim-2.jpg
satin-aldigim-robot-supurge-arizali-cikti-iade-ve-onarim-surecinde-magdur-edildim-1.jpg

Servisten Arızalı Dönen Robot Süpürge Mağduriyeti

Beyza