Hakan sonuçtan çok memnun

Dominox Pişmanlık Mı Olacak!

20 Şubat 2024 11:19

Dominox marka "DA915 V WH A Beyaz Car" davlumbazım arızalandı ve bağlı bulunduğum yetkili Franke servisini çağırdım. (İstanbul/Beşiktaş servisi)

Bugün 19.02.2024 Pazartesi günü servis tarafından arandım ve davlumbazımda kart arızası olduğu, tamir edemedikleri için yeni kart takmaları gerektiği belirtildi. Ancak yeni kart için 4.200 TL fiyat talep edildi! Bir davlumbaz tamiri için bu miktar oldukça fazla geldi. Hemen internetten benzer özelliklere sahip (bilinen markaların) ürünlerin fiyat aralıklarına baktım ve hiç kullanılmamış sıfır ürünlerin 3.000 TL ile 6.000 TL arasında satıldığını gördüm.

Markaya güvenerek 4-5 yıl önce satın aldığım bir ürünün, doğru düzgün kullanmama rağmen bu kadar kısa sürede bozulmasına mı üzüleyim yoksa tamir ücreti olarak benden neredeyse yeni bir ürün fiyatı kadar ücret talep edilmesine mi yanayım, karar veremedim gerçekten!

Eğer ürünle ilgili firmadan yardım ve ilgi göremezsem, servisten teslim almadan yenisini almayı düşünüyorum. Zira belirtilen ücrete yerli markaların en üst modellerini bulmak mümkün. Bu doğrultuda sosyal medya aracılığıyla ve yasal haklarımı kullanarak gerekli girişimlerde bulunmayı düşünüyorum.

20 Şubat 2024 17:10

Ürün ile ilgili bugün Franke müşteri hizmetlerinden arandım ve yaşadığım sıkıntı için üzüldüklerini akabinde yardımcı olabilmek adına parçalarla ilgili olarak iskonto yapacaklarını söylediler. Daha sonrasında ürünü verdiğimiz servis aradı ve 4.200. Tl Lik tamir ücretini 3.800. TL'ye düşüreceklerini söylediler. 4.200. Tl den sadece 400. Tl mi indirim yapıyorsunuz dediğimde "aslında biz size yanlış söylemişiz, 4.700. Tl tutuyormuş" gibi gayri ciddi bir tavırla karşılaştım. Ürünü servisten teslim almazsam ne olacağını sormam üzerine üzerine ücret almayacaklarını ve hurdaya ayıracaklarını söylediler! Şimdi yurdum insanının neden böyle kalburüstü firmalar yerine daha tanıdık bildik kendi öz firmalarımızdan alışveriş yapmayı seçtiğini daha iyi anladım. Firmadan bir daha kesinlikle ürün almam...

Murat

18 Aralık 2024 12:03
Ersin sonuçtan çok memnun

Ersin
02 Kasım 2024 19:17
"Genel müdürlük yetkilisi Engin beye Teşekkürler."