Yanlış Ürün İadesi Ve Dolap Destek Sorunu

Yanlış Ürün İadesi Ve Dolap Destek Sorunu
Uğur
10 Kasım 2024 23:24

Dolap uygulamasından bir saat sattım Trendyol esnaf kargosuyla yolladım, Alıcı farklı ürün gönderildiği için iadesini istedi, Delil olarak iade konusu olan ürün fotoğrafını sundu. Dolap yetkilileri ile telefonla görüştüğümde bana çapraz barkod basıldığını çözüm için zaman istediler. Aradan birkaç gün geçti. Bir daha aradılar yanlış giden ürünün bana kargo yönlendirildiğini ürün gelince itiraz edebileceğimi söylediler. Ben iki iş niye yapıyorsunuz dediğimde prosedür böyle gibisine bir şeyler söylediler. Neyse kargo geldi. Bende itiraz ettim 3 ya da 4 gün süre istediler süre dolmadan 30 ekimde itirazın aleyhime olduğu bilgisi veren mail attılar. Onlara defalarca söyledim altta fotoğrafta ürün paketi gözüküyor. Azıcık üzerine düşseler doğruyu fark ederler ya da umurlarında değil. Alıcının delil sunduğu fotoğraflar arasında gri torbanın üzerinde 2 barkod var okunmuyor ama torbanın üzerinde gazlı kalemle yazılmış 733001... Numara var. Basit ben Trendyol esnafla yolladım paketi mi sistemde gözükür bu barkod numaram zaten 101 ile başlıyor ve paket üzerindeki numara başka kargo firması ya da Trendyol expres numarası. Bu da ürünün benim olma ihtimali yok demek oluyor. Şimdi sonuç şu dolaptan defalarca aranmak istediğim halde aramıyor defalarca itiraz ettiğimde bana konu kapandı gibisine otomatik mesaj yolluyor. Benim sattığım ürün yok, parası da yok hata da benim değil ama kayıp benim. Kullanılmış bedenime bile olmayan bir eşofman altına 655 TL vermiş oldum

Berker
20 Ekim 2023 15:55

Merve
01 Kasım 2023 19:17

Asena
11 Ağustos 2023 16:52
Dolap Ve Trendyol Express Satıcı Mağdur Ediyor
Dolap Ve Trendyol Express Satıcı Mağdur Ediyor
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
17 Ekim 2023 23:37
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
08 Nisan 2024 14:44