Beril sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 10:04

Dolap'ta eski satıcıyım, kuponlar otomatik tanımlanıp geri alınıyor. Geçen gün 80 TL tanımlanmıştı, kullanacakken silindi, geri vermediler. Otomatik kupon tanımlanır denildi. Geçmişte binlerce Dolap Club para puanım varken 1 günde kaldırdılar, para puanlarım sıfırlandı. Bu hafta bulmaca puanı dediler. Her gün harf topla, cuma kupon 250 TL dediler. Sabah 7.30'dan beri bekliyordum. Bulmaca açıldı, kupon kodunu tamamlayıp girdiğimde 'tükendi' yazısı çıktı. Müşteri temsilcisi ise 'tükenmiştir' deyip geçti. Sürekli kupon veriyor gibi dalga geçiyorlar insanlarla. Kupon, indirim çeki vs. verdikleri yalan. Satışlarda misliyle kesip para almayı biliyorlar, hem alıcı hem satıcıdan. İş kupon dağıtmaya gelince ortada kupon falan yok.

26 Eylül 2024 21:12

Daha bugüne kadar 1 tane kupon yakalayamadım, saatbaşı kuponu, yok 1 TL, yok harf, öyle kuponlar varsa da kim yakalıyorsa Milli Piyango misali bence imkansız😄

Merve

Ben kuponu yükledim ve kullandım sabah erken saatte

Beril

Doğrudur 20 kişiye vermişlerdir binlerce kullanıcı arasında siz de ekran başında beklediyseniz Cat almissinizdir. Sorun aynı gün sabah 9da kupon tükenmişti bile insanlar daha uyanmadan sınırlı sayıda saat bile belirtmeden kupon verilmesi saçmalık

Merve

Yalan değil ben yükledim ve kullandım kuponu

Sinem
Sinem

Şaka gibi az önce benimde başıma geldi bizim aklımızla dalga geçiyorlar resmen bu kadar ucuz oyunlara gerek görecek kadar düşük seviyeli bir site ekibi

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Kupon İndirimi Değişti, Saatlerim Boşa Gitti

Mesut
27 Ocak 2025 19:47
Kupon İndirimi Değişti, Saatlerim Boşa Gitti
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
20 Eylül 2024 17:15