Rahşan sonuçtan memnun

12 Ekim 2023 23:37

Dolap uygulaması üzerinden butik olarak satış yapıyoruz. Günlerce Kep adresi giremedik, sürekli hata verdi. Uygulamayı sildik yeniden kurduk, öyle böyle zorla girebildik geçen hafta cuma günü, Şimdi de Kep onayı için mail gelmiyor, Gelmediği gibi kargo kodu da alamıyoruz, Yaklaşık 1 haftadır Dolap uygulaması ve beceriksizlikleri yüzünden patır patır iptal geliyor, Bir haftadır dolabı öne çıkarmak için ödediğimiz öne çıkarmaların hepsi çöp oldu, görünürlüğümüz dibe vurduğu gibi siparişleriniz de hep iptal oldu! Dodo denilen saçmalık üzerinden defalarca yazdım, mail ile ulaşmaya çalıştım, kimsenin umurumda değil ya! İş yapmayı beceremiyorsanız boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın! Kim bu zararımızı karşılayacak? Daha ne kadar uzatacak bu saçmalık, Bir çok yerde satış yapıyoruz ya onlara da kep gönderdik, en fazla ertesi gün halledildi! Muhatap yok, ilgilenen yok, sorumsuzluk almış başını gitmiş! Bir önceki güncelleme de de alıcı ad soyadı göremedik, dodo'dan soruyorum fatura adı ne yazacağız diye, 4 kez ayrı ayrı sordum ( hepsi ayrı saçmaladı çünkü) 4 ayrı cevap aldık? Hele sonuncusu butiği kapatın uğraşmayın, fatura derdi olmaz dedi! Yani KDV kaçırmaya teşvik edildik. Uygulama tarafından, yasal meali! Konuşmanın ekran görüntüsü aldım şikayet edecektim maliyeye ama şimdilik o konuyu es geçtik! Bir an önce kargo kodu ile ilgili sıkıntı çözülsün, teknik arıza ve yoğunluğunun vs her neyse bunun bedelini bize daha fazla yansıtamazsınız.

13 Ekim 2023 12:11

Mail atılmış güya bilgilerimiz dün girilmiş, 4 iş günü içinde halledilecekmiş ve sorun çözülmüş 😂😂😂 Şaka mısınız siz ya! Bugün tam bir hafta oldu, dodo denilen  doldurduğunuz servisinize defalarca sorduk, ara ara girip güncelleyin denildi, Pardon da kimin dediğini yapalım, neye göre dün girilmiş daha? Anlaşılan çözeneyeceksiniz bu durumu

15 Ekim 2023 16:12

Gönül teşekkür yazısı isterdi ama maalesef, sorun çözüldü ama dolap tarafından değiş, Trendyol tarafından çözüldü... Ve maalesef dolap beceriksizliği, gelen iptaller vs görünürlüğümüz dibe vurmuş durumda!

Yorumlar (7)

Baran

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum aylar geçmiş hala aynı şey oluyor Trendyol aracılığı ile nasıl bir çözüm buldunuz acaba ne yapabilirim

Serdar
Serdar

Merhaba faturayı kime neye göre kesiyoruz yardımcı olur musunuz bende yasal yapmak istiyorum ve bekliyorum halada

Baran

Merhaba faturayı ben sormuştum kargo alıcı kişisinin adına kesiliyormuş adres olarak dolabın adresi giriliyormuş t. C. Olarak da 11 tane 1 olarak. Tekrar teyit edin sizde isterseniz. Siz butik olarak satışa başlayabildiniz mi. Ben kep mail sorununu çözemiyorum.

Gökhan

Sorun nasıl çözüldü acaba? Aynı dertle 2 haftadır uğraşıyorum.

Rahşan

Şimdi gördüm yorumu, Şikayet ettikten sonra Trendyol destek ekibi mail attı, onlar çözmüştü sorunu

Kerem
Kerem

Merhabalar sorununuz nasıl çözüldü acaba ya bizde aynı sorunu yaşıyoruz hala çözüm üretilmedi

Siz çözebildiniz mi? Nasıl? 🙏

Büşra