Emirhan sonuçtan çok memnun

Divanev Satış Sonrası Hizmet

11 Mayıs 2024 21:19
Emirhan'ın Teşekkür Mesajı
“Yataş ürettiği ürünlerin yüksek kalitesi gibi çok kaliteli bir servis ağı kurmuş. Sorunum çok profesyonel bir ekiple giderildi. Satış sonrası hizmetleri çok iyi seviyede. Garantili mal almanın rahatlığını yaşayın.”

Divanev den yemek odası takımı aldım Ankara Etimesgut şubesi. Ayna çizik geldi. Müşteri hizmetlerini aradım aldığınız yer ilgilenecek dedi. Fotoğraf istediler onu da attık. Servis talebi oluşturdular. Servis aradı biz çizik aynaya niye gelelim aldığın yeri ara değiştirsin dedi. Tekrar satın aldığım yeri aradım. O kadar zaman geçti ki halen ne ayna var ne soran. Kısacası satış sonrası hizmet sıkıntılı garantili mal alalım dedik rezil olduk orayı ara burayı ara.

15 Mayıs 2024 15:17 (Şikayetten 3 gün sonra)
22 Haziran 2024 21:55

Aradılar incelenmeye almışlar. Çok uzun zaman geçti. Hiçbir gelişme yok.

03 Şubat 2025 23:23

Aynam bugün geldi. Müşteri hizmetleri çağrı merkezinin ilgisinden dolayı. Teknik destek servisisin özenli çalışmasından dolayı tüm Yataş ailesine teşekkür ediyorum

03 Şubat 2025 23:27

Divanev'den Aldığım Ürünlerde Teslimat Ve Kalite Sorunları

Divanev Helis Koltuk Takımı Parça Sorunu

Nurullah
12 Ağustos 2024 16:43
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 23:11
Ahmet sonuçtan çok memnun