29 Mart 2024 13:36

Trendyol üzerinden şarap soğutucu dolap satın aldık, hediye olarak bir arkadaşımıza gönderdik.
Lojistik firması arkadaşımın iş yerine kutuyu bırakmış, arkadaşım geldiğinde kutuyu açıyor ve dolabın ön kısmındaki camın tamamen kırık olduğunu görüyor. Kutunun içerisinden bu cam parçaları çıkmıyor ne garip ki. Hemen Trendyol üzerinden satıcı ile iletişime geçtik ve kırık parça ayrı olarak temin edilebilirse ürünü komple iade etmeyebileceğimizi belirttik. Satıcı parçayı temin edemeyeceklerini, ürünü iade etmemiz gerektiğiniz belirtti. Hemen sonrasında Dijitsu müşteri hizmetleri olarak, has Vestel Yetkili Online bayii bizimle iletişime geçti. Detaylı koli ve ürün fotoğraflarını istedi. Kutunun ufak bir kısmında yırtık varmış, bu nedenle kutuyu açmadan iade etmemiz gerekiyormuş, bu yüzden iadeyi kabul edemezlermiş. İade edersek de bize aynen geri gönderirlermiş.

Öncelikle Ön kısmı tamamen cam olan dolabın sadece köşelerine köpük koymuşlar ve cam kısmını hiçbir korumaya almadan göndermişler. Kutuyu açtığımızda kırık hiçbir camın çıkmamış olması ayrı bir muamma. Koli üzerinde ürünün kırılabilir olduğuna dair hiçbir uyarı işareti yoktu. Hem gönderenin hem de lojistik firmasının hatasını neden tüketici çekmek zorunda. İşinizi düzgün yapın, ne bizi ne kendinizi uğraştırın.

Ürünü tabii ki iade edeceğiz, ve Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağız.

İnsanların emeğini, parasını, vaktini harcamayın, sorumluluğunuzu yerine getirmeniz rica olunur!

Oğuzhan

Merhaba, gelişme ne oldu? Tamir ettirdiniz mi yoksa ne yaptınız? Horoz Lojistik aynı sizin gibi camı patlak teslim etti kutunun dışında hiçbir şey olmamasına rağmen.

Has-Vestel Yetkili Online Bayi - Dijitsu

Şehriban sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Airfryer Ürün Problemi

Şehriban