Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Ayıplı Ürünü İADE/DEĞİŞİM Yapmıyor!

11 Haziran 2024 18:50

Geçen hafta cumartesi günü DBD 200 model Dijitsu marka buzdolabımdan traktör sesine benzer bir ses çıkmaya başladı. Bir saat sonra ses aniden kesildi, bitti sanmıştım. Sonrasında tekrar aynı sorunla karşılaştım ve bunun üzerine Dijitsu müşteri hizmetlerini pazartesi günü sabah saatlerinde aradım. Sakarya'da buzdolabı için servisleri olmadığını, bunun üzerinde çalıştıklarını söylediler. Ben ise bunun benim problemim olmadığını söyledim ve bunun üzerine benden isim, soyad, telefon numaramı istediler. Üst birimlerinin benimle en geç iki gün içerisinde, yani bugün WhatsApp üzerinden dönüş yapacaklarını söylediler. Bugün, yanlış hatırlamıyorsam saat 2 civarında benimle iletişime geçmek için bir yetkili Dijitsu genel merkezinden ulaştı ve sorunun ne olduğuna dair bir mesaj attı. Bu mesajı attığı vakit hemen yetkili kişiye ürünümün kusurlu bir ürün olduğunu söyledim, fakat herhangi bir şekilde mesajlarıma dönüş alamadım. Telefon hatlarını arıyorum, en az 10 dakika beklemek garanti oluyor. Ürünü alırken Sakarya'da servislerinin olduğunu söylemişlerdi fakat şu an ürünümde kusur/ariza var ve muhatap bulamıyorum. Herkes birbirine yönlendiriyor, kimse yapması gerekeni yapmıyor. Eğer bu şikayetimin üzerine herhangi bir yetkili benimle iletişime geçmez veya iade/değişim işlemleri için tarafımla iletişime geçilmezse, ilk olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne ardından mahkemeye gideceğim.

12 Ocak 2025 16:21

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi ürün öyle kaldı ilk önce servislerinin var olduklarını iddia ettiler sonra bakıyoruz ki ortada servis yok

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
18 Temmuz 2024 15:47
Dijitsu Garantili Buzdolabına Servis Göndermiyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Mini Buzdolabı İçin Servis Bulamıyorum Ses Sorunum Çözülmüyor

İbrahim
22 Nisan 2025 13:00
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
06 Ağustos 2024 12:10