Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu 55ds8500 Android TV'de Uygulama Sorunu

Oğulcan
16 Mart 2023 01:51

Dijitsu 55ds8500 model numaralı Android TV' yi yaklaşık 2 ay önce satın aldım. Android TV özelliklerinden olan video ve film için Amazon Prime uygulamasını kullanmak için indirdim. Uygulamaya giriyor ancak uygulama içinde oynatma butonuna bastığımda hata veriyor ve açmıyor. Bunun yanında televizyonun ekran yansıtma özelliğini telefonumdan film ve video yansıtmak için kullanmaya çalıştığımda ekran aynı şekilde oynatmamakta.

Bu gibi yazılımsal olan sorunların artık çözülmesi gerekiyor. Android TV diye satılan ve üzerinde bu uygulamaların reklamlarının olduğu bir televizyon markasının bunları açmaması zaten bu amaçla alınan bir televizyon için müşteri memnuniyetsizliği yaratmakta ve benim gibi çoğu müşterinizi mağdur etmekte.

Bir yazılım güncellemesi ile çözülebilecek bir problemin çözülmemesi ve müşterileri mağdur etmeniz hiç adil ve akılcı değil. Lütfen benimle iletişime geçin ve bu problemi çözün. Çünkü benim gibi birçok insan aynı problemi yaşıyor ve aylardır bu sorun için bir çözüm bulmanızı beklemekte. En yakın zamanda bu problemi çözmeniz dileğiyle.

Dijitsu Televizyonunda Kanal Listesi Görülemiyor Ve Tuşlar Çalışmıyor

TV'de Ekran Gidip Geliyor Ve YouTube Açılmıyor, Servis Desteği Yanıt Vermiyor

Samet
25 Aralık 2025 12:36
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Televizyonum İki Kez Kırık Teslim Edildi Mağduriyetim Sürüyor

Samet
22 Eylül 2025 16:23

Dijitsu TV'nin Mavi Ekran Kabusu Ve Garanti Sorunları

Gökhan
05 Şubat 2025 21:19
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV'nin Ekran Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği

Nursel