07 Kasım 2024 18:54

07.11.2024 tarihinde kanal listesinde bir süredir kayıp olan kanallarım (trt1, kanald ve daha fazla kanal) için Digiturk müşteri hizmetlerini aradım.

Normalde 250 tane minimum kanal olması gerekirken 167 tane kanal var. Müşteri hizmetlerini aradığımda menüden kolay kurulum yapmam için beni yönlendirdiler fakat kolay kurulum sonrasında bile istenilen kanal seviyesine çıkılamadı ve kanal listesindeki kayıp kanallar listeye gelmedi. Teknik servis yönlendirmesi yapabileceklerini ve 450 TL ödemek durumunda olduğumu söylediler. Kendi kendine kaybolan kanallar için ben neden 450 TL ödeyeceğim? Kaldı ki online işlemlerden çözüm asistanından ilerlediğimde de kolay kurulum yapmamı ve 250 tane kanal olması gerektiği yazıyor. Ancak sadece 167 tane kanal çıkıyor. Bu durumda cihazı fabrika ayarlarına döndürmek için asistan beni yönlendirmeye çalışıyor fakat menüde fabrika ayarlarına dön seçeneği bile yok. Çözüm olması gereken adımlarınıza bile ulaşamıyorken bizden ne parası talep ediliyor. Bunu anlamak gerçekten güç ve çözümcü bir yaklaşım değil. Çözüme kavuşması için destek talep ediyorum. Bu sorun böylece sizler tarafından sürüncemede bırakılırsa üyeliğimi sonlandıracağım ve tüm yetkili mercilerde şikayetimi dile getirerek hakkımı arayacağım.

profile profile

Sürekli Kaybolan Kanallar Ve Teknik Servis Ücretleri

Gürkan
15 Şubat 2025 18:41
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Aboneliğinde Ulusal Kanalların Kaybolması Sorunu

23 Şubat 2025 18:36

Serkan
16 Nisan 2024 18:39
Gabriele sonuçtan hiç memnun değil

Gabriele
20 Aralık 2024 18:49