Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 10:15

Merhaba Digiturk, geçen hafta lig başlamasıyla birlikte 77, 78, 79 ve 80 kanallarda sinyal yok hatası alıyorum. Diğer bütün kanallar çalışıyor ve bugüne kadar böyle bir sorun yoktu. Lig başlamadan önce böyle bir sorun ortaya çıkması ve müşteri hizmetlerini aradığımızda, böyle bir sorunun servis fiziki müdahale gerektirdiğini ve servis ücretinin 450 lira olduğunu bildirmekte. Yorumlara ve şikayetlere baktığımda, çoğu kişide hemen hemen aynı tarihte böyle bir sıkıntının başladığını ve herkesten servis ücreti kesilmeye çalışıldığını gözlemledim. Yani bu sizin hatanızdır, bunu yapmak sizin görevinizdir. Nasıl servis ücreti talep edersiniz? Diğer bütün kanallar çalışıyorken sadece bu 4 kanalın çalışmaması ve işin tesadüf kısmı ligler başlar başlamaz bunun ortaya çıkması müşteri hizmetlerini aradığında şöyle bir olayı söylüyorlar: 'Biz sinyal güçlendirmesi verebiliyoruz buradan ama azaltma yapamıyoruz.' Yani buna kim inanır? Buna siz inanıyorsanız bilemiyorum ama ben inanmıyorum. Bunu yapmak sizin göreviniz, sizin işiniz. Ben bir ücret ödedim, servis ücreti ödemem. Benden kaynaklı bir sorun değil, gelin bunu yapın bekliyorum. Aksi takdirde diğer hukuki yollara başvuracağım.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 19:54
Digiturk "450TL" Fahiş Servis Ücreti

30 Mart 2024 14:23

16 Ağustos 2024 12:24

19 Ağustos 2024 17:21

Ezginin
15 Ekim 2024 15:00
Digiturk Kutusunun Sorunları Ve Ücret Talepleri!