Abdulkadir
16 Temmuz 2024 18:58

Digiturk kanallarım çekmiyordu kolay kurulum yapmak istedim kanal bulunamadı uydun alıcınızı fişten çıkartın uyarısı verdi fişten çıkartıp tekrar denedim bir değişme olmadı. Bunun üzerine fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurulum yaptım. Bu seferde sinyal olmadığından kanal bulunamadı fişten çıkartın uyarısı verdi. 1 hafta önce uzattığım uzun yıllardır üyesi olduğum Digiturk hizmetinden faydalanamıyorum ve şu anda hiçbir şekilde TV izleyemiyorum. Müşteri temsilcisini aradığımda güncelleme gönderdiğini söyledi ama yine bir değişim olmadı. Teknik servis yönlendirebileceğini bununda ücretinin 450 TL olduğunu söyledi. Bende hatanın kendilerinde olduğunu uydu alıcısına sinyal gelmemesinin kullanıcı hatası olmadığını belirtmeme rağmen yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Şimdi soruyorum kaçak yayından şikayet ediyorsunuz ben ücretimi ödeyip maçları izlemeye çalışan bir vatandaşım sinyal hatası benim sorumluluğumda mı. Ne yapacağım şimdi parasını ödediğim TV platformununda aşağıda görselini ekleyeceğim görüntüyü mü göreceğim. Yazıklar olsun

Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 20:38
Numan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 13:30

Berkan