Digiturk HM 9506 Cihaz Sorunu

18 Temmuz 2023 21:561.175

10 yıllık Digiturk üyesiyim. Taraftar paketinde sunulan HM9506 cihaz kumandadan kapatıldığında tekrar açılmıyor. Açılması için fişi çıkarıp tekrar takmam gerekiyor. Aynı cihazdan 3 adet değişim oldu ama hepsi aynı sorunu verdi. Başka bir cihaz verin dedim ücret istiyorlar. Yahu beni 1 yıldır mağdur ettiniz şimdi üyeliğinizi yenileyelim diye arıyorsunuz hangi hizmeti verdiğinizde bana yenileme istiyorsunuz. Asla çözüm odaklı değilsiniz müşteriyi sadece para olarak görüyorsunuz hizmet sıfır.

18 Temmuz 2023 21:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Adem A., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

24 Temmuz 2023 12:53

Hala bir dönüş yapmadınız. Hiç şaşırtmıyorsunuz

24 Temmuz 2023 20:19

Sorunumu çözmek için aramıyorsunuz ama üyelik yenilemek için arıyorsunuz. Burada ilgili gibi davranıp hikayeden cevap vermeyin.

27 Temmuz 2023 12:07

Sayın Adem A., ile 27.07.2023tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

27 Temmuz 2023 12:44

Bugün arayıp servis yönlendirdiniz size servis ücreti ödemek istemediğimi ilettim sizde ücret olmayacak dediniz ama online işlemlere girdiğimde 345 TL servis ücreti gözüktü bunun üzerine oradan servisi iptal ettim. İnsanları aldatmayı bırakın aboneliğimi iptal ediyorum. Digiturk pişmanlıktır bir daha asla!

25 Kasım 2025 23:42

Selam Digiturk cihazım 7 den 18 den 21 den 77 adlıyor 240 adet kanal buluyor ama kanallar görünmüyor ne yabmam lazım

Digiturk Fiyat Saçmalığı Can Sıkıyor

8 Ağustos 2023 12:16868

Digiturk firmasının 10 yıllık müşterisiyim. Her sene aynı sorunları yaşamaktayım. Geçen yıl 59 liraya aldığım taraftar p...

Digiturk Cihazım Garanti Kapsamında Arızalandı Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

13 Eylül 2025 12:34222

Digiturk Spor Paketi kapsamında aldığım cihazı 10 Ağustos tarihinde teslim aldım. Cihazı aldıktan yaklaşık 1 ay sonra ci...

Digiturk Uydu Alıcısı Donma Problemi

6 Ağustos 2023 21:11867

Digiturk uydu alıcısı 5 gün boyunca cihazı kapatıp tekrar açmadık istediğimde donduğu ve kilitlendiği için açamıyorum. F...

1 Destek

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit

Öne ÇıkanKonular