Sevgi
16 Nisan 2024 14:29

Desa'dan deri ceket aldık 7-8 ay içinde yırtıldı, tamire götürdüm aldığım mağazaya, tamir ettik dediler, 8-9 kere giyim sonrası aynı omuzdan tekrar yırtıldı. Belli ki ürün hatalı. Aradım müşteri hizmetlerini 6 ay geçince tamirat yapmıyoruz diyorlar. Kimse 6 ay giymek için dünyanın parasını verip deri ceket almaz. Müşteri hizmetlerindeki bayana söyledim ürününüzün arkasında durmanız lazım diye, yapacak bir şey yok dercesine, 6 ay dolmuş dedi. Bu kalitesizliği gördüm asla ürün almam artık. Bu mağduriyetimin de giderilmesini istiyorum, şikayetçiyim.

profile profile
19 Nisan 2024 08:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın SEVGİ Ç., Bildiriminiz bizlere ulaşmış olup en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır, Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Gökhan
Gökhan

Hani köklü bir firmanın kurucu diyorya, "güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim" diye, Desa direkt güven kaybetmeyi tercih ediyor. Paraya bu kadar ihtiyacınız olduğunu çok belli etmeseydiniz.

Ahmet
Ahmet

Bende bu günlerde bakıyordum fiyatlar 20 30 bin arasıydı bu incelemeyi görmem iyi oldu almaktan vazgeçtim

Ali
Ali

Aynı şekilde benim de deri ceketim yırtıldı ve müşteri hizmetlerinden sorumsuzca hiçbir işlem yapamayız denildi. Kesinlikle bulaşılmaması gereken bir marka.

desa-deri-ceket-yirtildi-1.jpg

Nigar sonuçtan hiç memnun değil

Nigar
23 Kasım 2024 12:40
Desa'nın Kalitesiz Ürünleri Ve İade Sürecindeki Sorunlar
Desa'nın Kalitesiz Ürünleri Ve İade Sürecindeki Sorunlar
Esin sonuçtan hiç memnun değil

Esin
12 Ocak 2024 14:41
Desa Deri Memnuniyetsizlik Şikayet
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
24 Aralık 2023 00:43