Denizbank Haciz Konulan Parayı Müzekkereye Rağmen Dosyaya Göndermiyor

17 Nisan 2024 12:382.918

İstanbul 11. İcra dairesi'nin 2024/2929 esas numaralı dosyası ile borçlunun banka hesabındaki paraya uygulanan haciz işlemi sonucunda para talep yazısı düzenlenmiştir.

Ancak müzekkere, icra dairesi tarafından Denizbank a. Ş.'nin elektronik posta adresine tebliğ edilmiş olmasına rağmen, banka tarafından haczedilen para 14 gün boyunca icra dosyasına aktarılmamıştır.

Üzerine haciz konulan paranın acilen dosyamıza aktarılmasını talep ediyoruz.

Sayın Denizbank görevlileri,
icra dairesinden gönderilen para talep müzekkeresine rağmen haczedilen para icra dosyamıza hâlâ aktarılmamış, talep yazılarımıza da henüz cevap verilmemiştir.

Haczedilen parayı icra dosyamıza derhal aktarmanız halinde, hem icra ve iflas kanunu'nun 357. Maddesi uyarınca hem de Türk ceza kanunu'nun 257. Maddesi 'görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal' suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunmak zorunda kalacağız.

20 Nisan 2024 12:22 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz Bankamıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, DenizBank A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Bölümü

4 Haziran 2025 10:38

Son durum nedir cevap geldi mi? Benzer durum bende de var. Dosyaya para gönderilmesi için biri tekit olmak üzere kez müzekkere gitti 20 gündür cevap yok. Ben çok bankaya yazı yazıyorum ama bu durum sadece Denizbank'ta oluyor. İnternette benzer çok olay var. Bu banka neden bunu yapıyor anlamak zor. İcra dairesini sallamamak devleti sallamamaktır. Ben de savcılığa gideceğim sanırım artık. Çünkü bu alenen görevi kötüye kullanma ve aynı zamanda icra işlemlerinin işleyişini engelleme suçu. Görevi kötüye kullanmanın temel unsur birinin mağduriyetine sebep vermektir ki burda durum bu. Sanırım şikayet edilmedikçe alışmışlar koskoca devlet'i ve Türk yargısını sallamamaya. Müşteriyi koruyacağım derken başlarına iş alacaklar.

Denizbank Haczedilen Parayı Dosyaya Göndermiyor

30 Temmuz 2024 23:49968

Sayın Denizbank Görevlileri, İcra dairesinden ikinci kez para isteme müzekkeresi göndermeme rağmen hacizli para icra do...

Denizbank İhtiyati Haciz Kararını Keyfi Şekilde Uygulaması

27 Mart 2024 01:583.921

19.03.2024 tarihinde avukatım aracılığıyla bir forex firmasına olan alacağım için İstanbul 36. İcra Dairesi'nden aldığım...

Tümünü Gör
Denizbank Müşteri Temsilcisine Bağlanamama

Denizbank MüşteriTemsilcisine Bağlanamama

Gamze
Denizbank Haksız Faiz Yönetmeliği

Denizbank HaksızFaiz Yönetmeliği

Sevim
Denizbank Osmaniye Şubesinde Sıra Fişlerinde Haksızlık!

DenizbankOsmaniye Şubesinde Sıra Fişlerinde Haksızlık!

Ali
Denizbank Kullanmadığım Karta Aidat Ücreti Yazmışlar

DenizbankKullanmadığım Karta Aidat Ücreti Yazmışlar

Ümit
Denizbank Müşterilerini Önemsemiyor, Resmen Dalga Geçiyorlar Bizimle!

DenizbankMüşterilerini Önemsemiyor, Resmen Dalga Geçiyorlar Bizimle!

Anar
Denizbank Emeğimi Paramı Geri Verin 10 Aydır Ödüyorum Fakat Olmuyor!

Denizbank EmeğimiParamı Geri Verin 10 Aydır Ödüyorum Fakat Olmuyor!

Murat

Öne ÇıkanKonular