Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Tıkanık Eşanjör Arızası

07 Nisan 2024 12:55

05 Nisan 2024 22:32

Ben Ayşe Ceylan şikayetimi başka şikayette dile getirdim zaten. Bahsettiğim eşanjörden çıkan kombinin ürettiği yabancı madde ile ilgili görsel atmak istiyorum. Gelen servis eşanjörün içine Porçöz döküyor ve çıkan malzemenin normal bir şey olmadığını söylüyor bu sorunun tek çözümü kombiyi değiştirmek DemirDöküm markasına yakışan şey budur. Mağduriyetimizi giderin lütfen evine en az 500 defa servis gelerek sorunu çözülmeyen tek insanım herhalde marka adına ve kendisine yakışanı yapsın yoksa haklarımı yasal yollarla arayacağım.

Ek
Ayşe
Ayşe
05 Nisan 2024 22:20

DemirDöküm Yıllardır aynı sıkıntıyı yaşadığımız kombinin değişmesi için hiçbir şey yapmıyor gönderdiği servisler sorunumuzu çözmüyor sadece eşanjörü çıkarıp yalandan temizleyip geri takıyorlar. On gün sonra yine aynı arıza. Ayrıca Karşıyaka servisi geçen sene yaşadığımız su basıncı sıkıntısında tesisatımızda kaçak olduğunu tesisatçı çağırtıp baktırmadan eve gelmeyeceğini söyledi. Tesisatçı gelip baktı 7 bin lira zarar ettim ve kaçak çıkmadı. Servis gelip baktığında da bir parçanın delindiğini kusuru bakmamamız gerektiğini söyledi. Bizi 10 gün mağdur etti. Ben masraflarımın karşılanmasını ve kombimin değimini talep ediyorum. Çünkü bir kombi haftada bir arıza vermez ve eşanjörü tıkanmaz bunu gelen kendi servis elemanları söylüyor ben değil. Eşanjörün içinden saçma sapan yapışkan bir malzeme çıkıyor ve bu sorun eşanjör değiştikten bir hafta sonra yine yaşandı. Bu sorun bizden kaynaklı değil kombinin herhangi bir yerinde başka bir problem var sadece eşanjör temizliğiyle çözülecek bir sorun değil lütfen değişimi onaylayın biz gerekirse üzerine fark ödemeyede razıyız yeter ki sorunumuz çözülsün. Bizim artık sabrımız kalmadı Benim ilk işim pazartesi Tüketici Hakları Mahkemesine gideceğim ve hakkımı orada arayacağım.

08 Nisan 2024 09:29 (Şikayetten 20 saat sonra)

İpek sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresine Rağmen Eşanjör Temizliği İçin Ek Ücret Alınıyor

10 Haziran 2025 19:44

DemirDöküm Kombi Soğuk Su Veriyor, Servis Cevap Vermiyor

06 Ocak 09:20
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Fanı Garanti Değişimi 19 Gün Beklemede

Süleyman
03 Mart 12:02
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sıcak Soğuk Su Ayarı Çözülmez, Tekrar Tekrar Servis Gelmesiyle Kombi Değişimi Talebi

15 Şubat 23:15
sicak-soguk-su-ayari-cozulmez-tekrar-tekrar-servis-gelmesiyle-kombi-degisimi-talebi-1.jpg
Tüm Nitron Condense P 24 Şikayetlerini Gör