Ömer sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Termosifon Fiş Sorunu

27 Ağustos 2024 12:11

Birkaç ay önce Trabzon Koçtaş'tan aldığımız termosifonun kurulumu için servis geldi. Kurulum bittikten sonra ekip gitti. Daha sonra eski termosifonu atarken kablo olmadığını eski kablonun ise yeni termosifonda kullanıldığını anladık. Bir süre sorun etmedik fakat sonrasında kablo yandı. DemirDöküm merkezi aradık bize satın aldığımız hizmette kablo gelmesi gerektiğini söyledi. Servis talebi oluşturulduğunu ve bizi birkaç saat için arayacaklarını söylediler. Trabzon DemirDöküm servisi 2 gün sonra bizi aradı ve arızayı sordu. Anlattık ve genel merkezden bağımsız kutularda kablo çıkmadığını kendilerinin de getirmediklerini söylediler.
Simdi iki sorum var

Birincisi servis mi yalan söylüyor. Genel merkez mi. İkisinden biri bu kabloyu bana temin etmek zorundaydı. Nitekim kablosuz gelen makine eski kablo olmasaydı bu dağ başında nasıl kurulacaktı. Buraya kadar gelen servis madem içinden kablo çıkmadığını biliyor yanında nasıl kablo getirmez. Velev ki paralı dahi olsa.
İkincisi bu saatten sonra garanti kapsamında olan bu makinemin çalışabilmesi için fiş gerektiğini DemirDöküm genel merkeze veya DemirDöküm Trabzon servisine anlatmaya çalışmama gerek var mı. Adı üstünde değil mi elektrikli termosifon

27 Ağustos 2024 12:18 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 19:50
DemirDöküm'ün Üç Ayda Yaptıramadığı Montaj
Damla sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2025 13:51
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Servis İlk Çalıştırmayı Yapmadan Ürünü Teslim Etti, Mağdur Edildik

20 Mayıs 2025 13:01
Servis İlk Çalıştırmayı Yapmadan Ürünü Teslim Etti, Mağdur Edildik
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 15:55