Feridun sonuçtan çok memnun

DemirDöküm Kombi Servis Randevusu Sorunu

19 Ekim 2024 17:50
Feridun'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

10 gün önce satın almış olduğum DemirDöküm Nitromix marka kombi, yoğuşma giderinden su akıtmaya başlaması üzerine 0850'li DemirDöküm müşteri hizmetlerini 18/10/2024 günü arayarak kayıt oluşturdum. 19/10/2024 günü için randevu oluşturuldu. Cumartesi günü akşam saatlerine kadar beklememe rağmen servis gelmemesi üzerine servisi aradığımda herhangi bir kayıt olmadığını söylediler. Tekrar 0850'li numaradan müşteri hizmetlerini aradığımda yanlış kayıt oluşturulduğu için servis kaydımın iptal edildiğini söyleyerek yeniden kayıt oluşturuldu. 22/10/2024 gününe randevu verildi. Benimle ilgilenen temsilci arkadaş, ürün satma derdinde olduğu için ve benim de yeni kombiye bakım yaptırmak istemediğim için bilerek veya bilmeyerek kaydımı yanlış kayıt diyerek iptal etmiştir. Cumartesi günü beni evde servis bekletmek zorunda kalan, salı günü için de aynı şekilde bekleyeceğim için konunun araştırılmasını istiyorum.

21 Ekim 2024 08:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Feridun Ç., Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyim Yönetimi

Feridun
31 Ekim 2024 10:14

Teşekkürler

Rifat sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:25

02 Aralık 2023 11:31
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Kombiden Su Sızdırıyor, Servis Randevusu Çok Gecikti

DemirDöküm Kombi Ana Kart Arızası
Sukru sonuçtan memnun

Ödeme Yapıldıktan Sonra Servis Hizmeti Sağlanmadı

17 Eylül 15:40
"Şikayetimin ardından 2 saat içerisinde firma benim iletişime geçti 24 saat içerisinde teknik tarafına ulaştı randevu verdi ve toplamda 3 gün içerisinde tüm sorunlarım çözüldü. Firmanın durumu düzeltmek için gösterdiği cabadan ve hizmetten memnun kaldım. Teşekkür ederim."