DemirDöküm Kombi Ana Kart Arızası

DemirDöküm Kombi Ana Kart Arızası
11 Mayıs 2024 15:57

01.04.2024 yılında DemirDöküm markasının Nitromix model kombiyi satın aldım. 10.05.2024 tarihinde hiçbir neden yokken kombi tamamen kapandı. Hemen garanti servisini arayarak acil bir servis kaydı oluşturdum. O sırada herhangi bir elektrik kesintisi yaşanmamış olmasına rağmen böyle bir sorunla karşılaştım. Oturduğum binadaki tüm komşularıma kombilerinde bir sorun olup olmadığını sordum ve sadece benim dairemde bu durumun yaşandığını öğrendim. 11.05.2024 tarihinde servisten gelen teknik ekip, kombimin ana kartının yanmış olduğunu ve garanti kapsamı dışında olduğunu belirterek ana kartın değişimi için 5500 TL talep etti. Hiçbir sorun olmamasına rağmen bana yüksek voltajdan kaynaklandığını söylediler. 24 dairelik bir binada ve daha yeni bir cihaza sahip olmama rağmen sadece benim dairemde böyle bir sorunun olması, kombi cihazının en ufak bir voltaj dalgalanmasında bile anakartın içindeki sigortanın işe yaramaması durumunda, neden bu kadar kolay bozulan bir cihaz üretildiğini ve tüketicilerin neden mağdur edildiğini sorguluyorum. Ayrıca dünya çapında ödül almış olduğunuz reklamlarınızı yapıyorsunuz. Bu cihazla ilgili yaşadığım mağduriyetin DemirDöküm tarafından giderilmesini önemle talep ediyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak ürünün iadesini isteyecek ve eğer eski kombimi hurdaya ayırmışlarsa, onun da eksiksiz bir şekilde bana ulaştırılmasını talep edeceğim. Bu olayda mağdur olmam durumunda konuyu yargıya taşıyacağımı bildiririm.

13 Mayıs 2024 08:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Kurulumunda İzinsiz Eski Kombi Alımı Ve Sorunlar

20 Mart 2025 22:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 10:03
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:25
Evrim sonucu yetersiz buldu

DemirDöküm Arızalı Nitromix Takıldığı Halde Baştan Sona Yaşatılan Mağduriyet

04 Mart 2024 21:28
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Kombiden Su Sızdırıyor, Servis Randevusu Çok Gecikti

04 Ekim 2025 19:54