Deichmann'dan Aldığım Ayakkabının Kenarları Açıldı Ve Kimse İlgilenmiyor!

Deichmann'dan Aldığım Ayakkabının Kenarları Açıldı Ve Kimse İlgilenmiyor!
24 Ekim 2024 20:01949
İrem'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Deichmann Ankara Antares mağazasından aldığımız spor ayakkabının kenarında açılma oldu. Fotoğraflarda görüldüğü üzere açıklık net bir şekilde belli. Üstelik iki üç kere giyilmiş bir ayakkabı. Aynı marka ayakkabıdan başka mağazalardan alındığında sorun yaşamıyor da Deichmann mağazasından alınca sorun oluyor ve kimse ilgilenmiyor. Ürünü inceleme için mağazaya bıraktık. Ürünü bırakalı on günü geçti. Arayıp durumu sormak istediğimizde cevap veren olmadı. Ama aramanın ardından mesaj atıldı ve tadilat dahi olmadan ürünü almamız söyleniyor. Ürünün incelemeye gönderildiğini düşünmüyorum. Bu nasıl sorumsuzluk. Deichmann ayakkabılarında yaşadığımız ilk sorun değil. Kesinlikle iade istiyorum. Değişim veya tadilat istemiyorum. Yeni alınmış bir ayakkabı nasıl oluyor da kenarlarından açılıyor?

25 Ekim 2024 08:57 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Deichmann ailesi olarak bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminizin en kısa sürede çözümlenmesi için başvurunuzla ilgili olarak Müşteri temsilcimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla Deichmann TR, Müşteri İlişkileri

25 Ekim 2024 11:49

"Teşekkürler"

Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabı Ve Mağaza İlgisizliği

Beyza
15 Ekim 2025 20:07495

Mayıs-Haziran aylarında Ankara Antares Deichmann mağazasından Puma marka bi...

Kısa Sürede Yırtılan Ayakkabı Ve Mağaza İlgisizliği

Deichmann Beni Doğru Söylemedi. Çözmesini Bekliyorum

Polat
28 Mart 2024 22:581.065

Deichmann Ankara Ankamall mağazasından bir çift erkek ayakkabı aldım. Alırken ayakkabının her yerinin deri olduğunu ve a...

Deichmann Metromall Mağazasından Aldığım Ayakkabının Kalitesi Ve Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı!

Kadir
20 Temmuz 2024 19:16336

"Teşekkürler"

Tümünü Gör
Deichmann Ayakkabı Pişmanlığı!

DeichmannAyakkabı Pişmanlığı!

Özlem
Deichmann’dan Kusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Deichmann’danKusurlu Ayakkabıya Ne Değişim Var Ne Açıklama!

Bekir
Deichmann Hatalı Ürün Satılması