İdris sonuçtan çok memnun

DeFacto Kalite Ve Daralma

21 Aralık 2023 17:48
İdris'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Oversize ve pamuk ürünlerinde yıkama sonrası çekilme ve kalite problemi yaşadım. İki ay önce yüzde yüz pamuk içerikli, oversize beyaz renkli bir t-shirt aldım. Düşük derecede yapılan ikinci ve üçüncü yıkamalar sonucunda S bedenden bir beden küçülmüş gibi oldu. Bugün, 21 Aralık 2023 tarihinde elimde olan aynı t-shirt ile karşılaştırma yaparak bunu anladım. 30 derecede ve 15 dakika süreyle yıkamama rağmen hem daralma hem de kalite kaybı yaşandı. Aynı zamanda online siteden aldığım beş adet oversize yüzde yüz pamuk t-shirtlerin kalitesinin de aynı olmadığını fark ettim. Çevreme DeFacto'dan alışveriş yapmalarını tavsiye ederken, artık üzülerek bu tavsiyede bulunamayacağım.

21 Aralık 2023 17:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz İdris O., 27313367 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi 0850 333 22 86

21 Aralık 2023 18:02

Teşekkürler

Samet sonuçtan çok memnun

Samet
26 Temmuz 2023 12:47
"1 haftalık süreç boyunca her gün arayarak ilgilendiler. İlginiz için teşekkürler,"
DeFacto Beden Tutarsızlığı Ve Solmuş Renk Sorunu
Gökhan sonuçtan çok memnun

DeFacto Tshirtler Yıkamada Küçüldü

Gökhan
18 Şubat 2025 13:58
"DeFacto'nun tutum ve davranışları harikaydı. İlgi ve alakalarından dolayı çözüm odaklı oldukları için teşekkür ederim"
Enes sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 18:34
"Çözüm için Samet beye ayrıca çok teşekkür ediyorum"
Elif sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 14:44