D-Smart Sorumsuz İlgisiz Kurum

28 Mart 2024 16:27167
28 Mart 2024 14:48

Abone numaram : 63917978 szc kanalını görüntülemek istiyorum kanal güncellemesini direk kendisi yapması gerekiyorken yapmamış müşteri hizmetlerini aradım manuel yapmanıza yardım edelim dediler benim uydu alıcımda (videoda yüklediğim gibi kanal ekleme sekmesi yok) sizin vermiş olduğunuz uydu alıcısında bu sekme yok kanallar güncellenmiyor dedim temsilcinin verdiği cevap inanılır gibi değil bir televizyoncu bulup ondan destek alım her ay fatura kesmeyi biliyorsunuz kanal güncellemesi yapmıyorsunuz uydu alıcınız yetersiz aman uzak durum D Smart'tan

28 Mart 2024 16:57 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Merhaba Timur Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. 28.03.2024 tarihinde siz değerli abonemiz ile görüşme gerçekleştirdim. 29.03.2024 10.00 tarihinde aranmak istediğinizi belirttiniz. Randevu alınmıştır. Görüşmek dileğiyle.

28 Mart 2024 17:41

Merhaba G*** Bey teknik servis göndermekten imtina ettiniz saat 16.55'te beni aradınız TV başında misiniz dediniz haliyle 24 saat TV başında olamam o yüzden 10'da arayın dedim

29 Mart 2024 10:25

28.03.2024 günü saat 10.25 hiç kimse aramadı işte siz busunuz

29 Mart 2024 10:43

Tekrardan merhaba Timur Bey. 29.03.2024 tarihinde sizi aradım ve görüşme gerçekleştirdim. Cihazınızda "Kanal Ekle" seçeneği çıkmadığı için cihaz değişim talebi oluşturdum. İstanbul/Bağcılar'da bulunan bayimizin adresini tarafınıza ilettim. Bundan sonraki süreçte cihaz değişimi için bayimiz size yardımcı olacaktır. Bilginize.

29 Mart 2024 10:48

Vermiş olduğunuz bayi karaoğlu elektrik telefonunu da siz verdiniz 0 (535) 847 80 70 numaradan kendileriyle görüştüm kendilerinde qm sistem olmadığını cihazın evimde takılmazsa kurulum yapılamayacağını söylediler eve gelmek için 400 lira servis ücreti İstiyorlar benim suçum yokken ben niye para vereyim lütfen artık konuyu çözümleyin

Tümünü Gör
D-Smart  GO TV'de Bazı Kanallar Donuyor!

D-Smart  GO TV'deBazı Kanallar Donuyor!

Gözde
D-Smart Yayını Kötü!

D-Smart YayınıKötü!

Hasan
D-Smart Tv Yayınında Sıkıntı Var!

D-Smart TvYayınında Sıkıntı Var!

Halil
D-Smart Kullanamıyorum Üstüne Servis Ücreti Talep Ediyor