Yanlış Karat Değişimi Ve Haksız Uygulama

20 Ekim 2024 13:107.167

Marmara Park Diamond'dan 24.09.2024 tarihinde 0,73 karat 13 numara pırlanta safir yüzük hediye alındı. Değişimin 15.10.2024 tarihine kadar kayıpsız yapılacağı yazılarak aldığımız sertifika ile bize verilmiştir. Ölçü büyük geldiği için 'ölçü' değişimi talep ettik ve 11 ölçü şeklinde değiştirileceği belirtilerek yüzüğüm alındı. Yaklaşık 10 gün sonra 11 ölçü 0,53 karat olarak değişim yapıldığı belirtilerek yüzük iade edildi. Gerek alırken gerek de değişim için gittiğimizde ölçü değiştirilirken karat değişeceği belirtilmedi ki ödediğim ve alım için anlaştığım ücret 0,73 karat olarak yapılmıştır. Daha da komiği, karat neden düştü dediğimizde böyle bir şeyin olabileceği, zaten aldığımız fiyatın 0,53 karata denk geldiğini belirttiler ve internet sitesinde 0,53 karat fiyatını gösterdiler ki internetteki fiyat ödediğimiz tutardan daha düşük bir tutardı. Yapılan satış haksız, değiştirilirken usulsüz ve kural dışı davranılmıştır. Gerekli düzeltilmenin yapılmasını istiyorum. Böyle bir saçmalık olamaz.

1 Destek
20 Kasım 2024 09:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Yetkili, Telefon yoluyla görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, D.Diamond Misafir İlişkileri.

Zen Pırlanta 1 Ay Olmadan Kırılan Taşın Onarımını Yapmıyor

1 Ağustos 2023 14:057.705

05.05.2023 tarihinde Marmara Park (Esenyurt) Zen Pırlantadan safir taşlı yüzük satın aldık. 06.05.2023 de ölçü küçültmek...

1 Destek

Yanlış Ölçü Ve Kalitesiz Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

22 Eylül 2025 20:103.107

"1.500 TL karşılığında yüzüğü sıfırdan üretip teslim ettiler. T** Hanım çok ilgiliydi. Kendisine teşekkür ederiz."

Yanlış Ölçü Ve Kalitesiz Ürün Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım
1 Destek1 Yorum