12 Ekim 2023 00:09

09 Ekim. Tarihinde Tekirdağ/Çorlu Colin's fabrika satış mağazasında hatırı sayılır ücret karşılığında aldığım 6 adet jean pantolonda kullanım öncesi yapmış olduğum kısa program yıkaması sonucunda pantolonlarda renk açılması ve beyaz damar çizgiler oluştu. Ürünleri Tekirdağ/Süleymanpaşa Tekira AVM colin's mağazasına götürdüm ve ürünlere inceleme işlemi başlatıldı. Daha önce de aynı sorunla karşılaştım fakat üzerinde durmamıştım. Yine aynı marka yine aynı problem. Aynı anda farklı marka kot pantolon'larıda yıkamama rağmen sadece bu markada problem yaşıyorum. Kaliteli olduğunu umarak yüksek fiyatlar ödeyerek aldığım ürünlerde tam bir hayal kırıklığı yaşadım. İnceleme sonucunda umarım hatanızı kabul eder değişim ya da iade sonucu alırım. Aksi takdirde Tüketici Hakları kanununu doğrultusunda gerekli mercilere başvuru yapacağım.

12 Ekim 2023 11:35 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz hakkında detaylı bilgi gün içerisinde çağrı merkezimiz tarafından sizlere iletilmiştir.Bizi tercih ettiğinizi için teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Departmanı.

Fatma
Fatma
29 Ekim 2023 20:58

Aldığım Colin's marka kot pantolonlarda damar çizgiler ile ilgili yaptığım başvuru sonucunda 6 adet pantolondan 5 tanesine ürün değişim,1 tanesine ise üretim hatası değildir cevabı aldım. Aynı anda yıkanan 6 pantolonun 5 tanesi üretim hatası 1 tanesi kullanıcı hatasımı oluyor? Bir diğer konu ise kampanya dahilinde aldığım ürünleri (2000 TL alışverişe 500 TL hediye) değişim yaparken herhangi bir fiyatlandırma yapılmadan etiket fiyatları ile değişim yapıldı. Bu durumda hem kazandığım hediye para boşuna gitmiş oluyor hem de yaşadığım sorun üzerine bir de maddi kayıp yaşıyorum. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyorum ve bir daha asla colin's marka kullanmayacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim.

21 Ocak 2025 14:08

Pantolonda Renk Kusması Ve Genişleme Sonrası Mağduriyetim Giderilmiyor