Citroen Pişmanlıktır! 0 Aracın Arkasında Durmayan Firma

Selen
11 Haziran 2024 17:13

Citroen Pişmanlıktır!
2 Ay önce almış olduğum 0 araç Citroen C5 Aircross Hybrid 2024 model aracım klima arızası verdi. Klima gazı bitmiş. Normalde araçlarda 10 yılda bile bitmeyen gaz bende 1 ayda bitti. Citroen Fabrikası kontrollerini tam yapmamış ya da aracım sızıntı yapıyor ne olduğu ile ilgili bilgilendirilmedim. Citroen Genel Merkezi aradığımda en yakın bayi olan Balıkesir Beyaz Otomotiv'e yönlendirildim. Kendim 133 km'de uzaklıkta Ayvalık ilçesinde ikamet etmekteyim. Aracı bu sıcaklarda 3 gün klimasız kullanmak zorunda kaldım ve sorun etmedim. Aracım 07.06.2024 tarihinde çekici ile Beyaz Otomotive ulaştı. Ulaştıktan sonra bayi tarafından hiç aranmadım. Sürekli arayan ben olduğum gibi Sorumlu kişi tarafından azarlandım. Aracınızın gazı dolduruldu gelin alın denildi ama neden kaynaklandığı bile tarafıma söylenmedi. Aracımın hasarının tamamen Citroen'den kaynaklanması yüzünden tarafıma aracımın geri getirilmesini talep ettim ama hem bayi hem Citroen'dn gördüğüm muamele inanılmazdı! Çok kabaydılar. Hiçbir sorumluluk almadılar. Ben çalışan bir insanım izin alıp Balıkesir'e gidebilecek zamanım yok üstelik engelli babam var ve onunla ilgileniyorum. Aracımızda engelli aracı bu süreçte babamın ihtiyaçlarını karşılayamadım. Citroen tarafından çok zor durumda bırakıldım. Bugün 5. Gün ve aracım bayinin vale ya da çekici hizmeti olmadığı için (ama aracı çekici ile aldılar) hala orada bulunmakta yerine ikame araçta verilmedi. Bayi'yi aradığımda çekici hizmetini genel merkezin verebileceğini söyledi. Genel merkezi aradığımda ise çekici hizmetini bayinin verebileceğini söyledi. Bu kadar lakayıtlık görmedim. Kimse sorumluluk almıyor. Gelemeyeceğimi söylediğimde ise üzgünüz yardımcı olamayız denildi hiç samimi olmayan bir şekilde. Bu şekilde mağdur edildiğim için en azından samimi bir özrü hakkettiğimi düşünüyorum dediğimde ise onların özür dileme gibi bir durumları olamazmış diye cevap aldım. Tarafıma Ayıplı mal satıldı ve kimsenin umur değil, özür dilemeyi bile çok gördüler üzgünüz diye geciştirdiler. Maddi manevi çok üzüldüm. Böyle güvendiğim bir firmaya kendilerinden kaynaklı ayıbın ceremesini tüketiciye çektirmesi hiç yakışmadı. Müşteri memnuniyeti diye bir şey zaten yok. Citroen aracını satana kadar var. Aracının arkasında duran bir firma yok. Bu aracı aldığıma çok pişman oldum. Bu şekilde yaşadığım stres, üzüntü, güven kaybı, hayal kırıklığı ise hiçbir şeyle üzülerek ifade ediyorum geçmeyecek.!

06 Ağustos 2024 20:11

Citroen C5 Aircross Hybrid 2024 model 0 aracımda tekrardan klima gazı sorunu yaşayınca aracımın parçasının arızalı olduğunu değişmesi gerektiğini yurt dışından geleceğini ve en az 1 ay beklemem gerektiğini yetkili kişiler bildirdi. Ayıplı mal satıldığını aracın 2 aylık olduğunu ve aldığımdan beri aslında klimanın arızalı olduğunu yaz ayları gelince anlamış oldum. Araç değişimi istediğimde talebim reddedildi. Memnun olmadığım müşteri temsilcim değiştirilmedi. İkame aracım bir gün geç verildi ama aynı gün içinde aracınız hazır gelin alın ikame aracı da hemen getirin denilerek nerede olduğum sorulmadan 150 km uzaklıktaki bayiye aracı bırakmam istendi. Bu arada aracı kiraladıkları Rent A Car ile ben muhatap olmak zorunda kaldım konuştu ve aracı hemen getirmemi yoksa bana ücret yansıtacaklarını yine belirtti. Bunların hepsi olurken Citroen artık ücretsiz bakım hediye etmek zorunda kaldı ama ben markaya tüm inancımı kaybettim çünkü tamamen her konuda müşteri memnuniyetindense üzülerek söylüyorum Citroen nasıl para vermem ya da ucuza kapatabilirim zihniyeti yaşattı. Garanti süremin en azından uzatılmasını talep ettim sonuçta fabrikadan sağlam diye çıkıp değişen bir parça var ama hepsini görmezden geldiler. Gerekli yasal hakkımı kullanacağımı belirttim yine oralı olmadılar. Citroen markasından hiç memnun kalmadım

profile profile profile

Onsun
19 Haziran 2025 12:18
Keramet sonuçtan hiç memnun değil

Keramet
22 Nisan 2025 12:59
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
20 Temmuz 2024 00:40
Mehmet sonuçtan memnun değil

24 Temmuz 2023 15:53
Resat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Aldığım Citroen C5 Aircross Sürekli Arıza Çıkardı, Mağdur Oldum

Resat