Yüksel sonuçtan hiç memnun değil

Citroen DS4 Performans Line Garanti Ve Servis Sorunları

04 Kasım 2024 23:52

2023 model garantisi devam eden DS4 Performans Line marka/model aracımdaki aşağıda belirttiğim sorunlardan dolayı;
1- Dur kalklarda start-stopun devreye girmemesi,
2- Navigasyonunun Türkçe seslendirmemesi,
3- Sesli komut özelliğinin Türkçe seslendirmemesi,
4- Camlarını kumandadan kapatamama (Aynı seri diğer araçlarda bu özellik var),
5- Wi-Fi'ye bağlanamama,
6- Geri vitese takıldığında yan aynanın aşağıya doğru inmemesi.
Gibi bir takım sorunlar nedeniyle aracımı 04.11.2024 tarihinde İzmir Gaziemir Arkas Citroen yetkili servisine götürdüm. Start-stopun çalışmama nedeni olarak garantisi devam eden akümün zayıflamasından kaynaklı olduğunu, ancak aracımın 1092 km'de olması ve az kullanılmış olması nedeniyle garantiden değiştirilemeyeceğini söylediler. 2, 3, 4 ve 5. maddede belirttiğim hususlar için yapacakları bir şey olmadığını beyan ettiler. Oysa ki arabanın özellikleri arasında tüm bu işlevlerin olduğu yazmakta. Ben aracımla günde 2 km yol yapmaktayım, 2023 model aracım sırf 1092 km diye garantisi devam eden akümü garantiden değiştirmeyip benden 6000 TL civarında para talep ediyorlar. Bugüne kadar her marka aracı kullandım, ilk defa Citroen grubu bir araç aldım ama bin pişman oldum. Servis müşteri memnuniyetini ön planda tutup kusurlu aracının ayıbını telafi etmek yerine fabrika çıkışı ayıplı olan malın kusurunu kullanıcıya 'sen bu arabaya az binmişsin' diyerek saçma sapan bir gerekçeyle kusuru kullanıcı üzerine yığıyorlar. Ayrıca aracımın sol arka kapısında fabrika çıkışı ayar yapılmış, bunu da sonradan eksper fark etti. Ona dair de servisten bir belge istedim. Bakalım ona nasıl bir kılıf uyduracaklar. Eğer Citroen veya DS grubu bir aracınız varsa ve sırf garantisi bozulmasın diye servise götürüp 5 liralık işi boşuna 10 liraya yaptırmayın, hiçbir türlü araçlarının arkasında durmuyorlar. Gaziemir Arkas Citroen servisi madem yetkisini kusurlu aracın kusurunu örtmek için kullanıyor, ben de mahkemede hakkımı ararım. Yarın aracımı servisten çıkarır çıkarmaz ben davamı açacağım.

05 Kasım 2024 21:32
citroen-ds4-performans-line-garanti-ve-servis-sorunlari-2.jpg
citroen-ds4-performans-line-garanti-ve-servis-sorunlari-1.jpg

Anahtarla cam kapama özelliğinin ve Sesli komutta Türkçe dil desteğinin mevcut olduğuna dair aracın resmi sitesinden alınan ekran görüntüleri ektedir.

Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
11 Haziran 2024 17:31
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Start Stop Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Salih
20 Ocak 2025 16:28

Citroen C4X: Çözülemeyen Fren Sorunu Ve Müşteri Deneyimi

Deniz
17 Ekim 2024 19:02
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Servis Sürecinde Parça Bekleme Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Meral
04 Ağustos 2025 16:58
#C3
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
17 Temmuz 2025 11:53