Citroen C5 Aircross'un Teknolojik Eksiklikleri

Ferruh
17 Aralık 2024 21:53

Merhabalar 16.12.2024 tarihi itibariyle 2024 model Citroen C5 Aircross shine bold dizel araç satin aldım. 2milyonluk suv un geri görüş kamerasının görüntü kalitesi 1900 lü yıllardan kalma sanki... Galiba ilk icat edilen kamerayı takmışlar... Ayrıca Android oto ve Apple CarPlay de kablo ile bağlamak zorundasınız. Bu kadar kapsamlı özelliklere sahip bir araca bu geri görüş kamerasının ve kablolu bağlantı özelliklerinin konulması gerçekten arabadan sizi soğutuyor. Citroen yetkililerin bu hususta aksiyon alması gerektiğini ve aracın bu özelliklerinin değiştirilmesi hususunda müşterilerine destek sağlaması gerektiğini düşünüyorum.

17 Aralık 2024 21:31

profile profile profile

Burak
Burak

Bende Citroen c5 Aircross aldım Ekim ayında ve araç 1.500 km de ve motor arızası ışığı yandı ve 10 gündür serviste bekliyor bakalım bu kadar uzun bekleme sonucunda ne çıkacak sıfır araç bekliyoruz servisle işin olmasın aman.

Citroen C5 Aircross'un Teknolojik Eksiklikleri
Zeynep
Zeynep

Kesinlikle katılıyorum. 2022 C5 aracımda da aynı donanım eksikliği var. Ayrıca novigasyon yok. Telefondan bağlanıyorum. Şaka gibi. Yükleme talep ettim yüklenemiyor dediler. Araç işi ses sistemi çok kötü. Sesi sonuna kadar açsan bile rahatsız etmiyor. Diğer araçlarımda sesi açınca içinde duramazdım. Bu basit donanımlar aracı gözden düşürüyor. Ben de en uygun zamanda değiştireceğim. Ve hiç Üzülmeyeceğim. Umarım aracı sorunları çözüp aracı vazgeçilmez kılabilirler...

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Çağatay
18 Şubat 2025 18:40

Lüks Araca Yakışmayan Kötü Kamera Kalitesi

01 Mayıs 2025 18:59
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross Tecrübelerim

09 Aralık 2023 15:54